De 5 beste kledingwinkels voor een heerlijk dagje uit

Geschreven op 1 februari 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Voor sommige vrouwen onder ons is shoppen synoniem aan een dagje uit. Want hoe kan jij jezelf nou beter verwennen dan met een gloednieuwe outfit. Nu zijn er voldoende activiteiten die ik zou kunnen roepen, maar een dagje shoppen is ook zeker een hele fijne bezigheid. Daarom hier een overzicht van onze 5 favoriete kledingwinkels en straten om eens flink aan het shoppen te gaan.

Onze top 5 voor kledingwinkels is:

Voorwinden Modemall in ’s-Gravendeel, Oud-Beijerland en Zwijndrecht

Modehuis Voorwinden is een kledingwinkel waarbij je in één keer klaar bent voor het hele seizoen. Zonder al te veel moeite vind je alles bij elkaar. Het enige risico dat je hebt is dat je te goed slaagt en dus met volle tassen, maar een lege portemonnee naar huis rijd. Maar dan wel met een voldaan gevoel!! Lees wat er allemaal in te vinden is bij Voorwinden in het Ester’s blog.

Voorwinden modemall

De 9 straatjes in Amsterdam

De winkels in de 9Sstraatjes in Amsterdam bieden je net even wat anders. Originele kleding en accessoires waar niet iedereen mee loopt. Wanneer je even klaar bent met shoppen kun je in de ‘9 Straatjes’ ook terecht bij één van de velen restaurants of café’s. Tessa heeft een blog geschreven over de 9 Straatjes waarin ze je precies vertelt welke winkels je hier zeker niet mag overslaan.

9 straatjes Amsterdam

Frederik Hendriklaan in Den Haag

Op de Frederik Hendriklaan in Den Haag, ook wel ‘Fred’ genoemd, is een van de charmantste winkelgebieden van Den Haag. De ‘Fred’ is een winkelstraat van bijna een kilometer lang met hele leuke boetiekjes en gezellige eettentjes. De grote winkelketens vind je hier niet dus je kan heerlijk shoppen en tussendoor een lekker broodje eten. Kledingwinkels die je hier vind hebben het karakter van de sfeervolle boutique, waar je heel speciale spulletjes kan vinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

 • Luna Azul
 • Classics Lifestyle
 • Garbo mode

Maar er zijn op de Fred ook hele leuke woonwinkels te vinden. Nathalie vertelt in haar blog over haar favoriete winkel op de Fred, Kikke Spulle. Danwel geen kledingwinkel, maar wel met de allerleukste spulletjes!

De Haagse Hoogstraat

De Haagse Hoogstraat maakt onderdeel uit van het winkelgebied Noordeinde. Je vind hier stijl, exclusiviteit en sfeer. Maar je hoeft zeker niet bang te zijn dat je hier alleen maar hautaine mode vindt. De beste kledingwinkels van Den Haag zijn namelijk op en rond de Hoogstraat te vinden.

Onze top 5 van de beste kledingwinkels op en rond de Hoogstraat zijn:

 • De Boston Trader
 • Gaudi
 • 7 for all Mankind
 • Mc Gregor Womenswear
 • Scotch en Soda

Boston Trader Den Haag

De Utrechtse Oudegracht

De Oudegracht in Utrecht is waarschijnlijk een van de bekendste straten in Utrecht. Midden in het centrum waar het altijd leeft en bruist. Dus waar kan je een dagje uit het beste combineren met een flinke shopsessie? Juist, op de Oudegracht. Je vind hier allerlei kledingwinkels, maar ook gezellige kroegjes, restaurants en terrasjes. Natuurlijk heb je hier ook de standaard winkelketens die je in ieder stadcentrum ziet, maar ook de beste kledingwinkels om flink te kunnen slagen voor een nieuwe garderobe.

Onze top 5 van de beste kleidingwinkels op de Oudegracht is:

 • Chasin’
 • LolaLiza
 • Superdry Utrecht
 • Pull&Bear
 • Expresso