6 x de beste oliebollenkraam

Geschreven op 20 november 2023
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Oliebollenkraam

Nu het einde van het jaar in rap tempo nadert, wordt het weer tijd voor oliebollen! Maar waar kan je de lekkerste oliebollenkraam vinden? Ieder jaar worden er oliebollen getest. Hier zijn onze favorieten, want een oliebolletje gaat er bij ons wel in!

Oliebollenkraam Nico Sterrenberg in Schiedam

Veruit de best geteste oliebollen komen bij Oliebollenkraam Nico Sterrenberg vandaan. Deze oliebollenkraam vind je in Schiedam. Vorig jaar scoorden zijn oliebollen maar liefst een 10! Dat deze oliebollenkraam populair is, is goed te zien aan het aantal volgers op Facebook. Dus als je besluit oliebollen van Nico Sterrenberg te halen voor Oudejaarsavond, zorg dan dat je op tijd bent!

Oliebollenkraam

Oliebollenkraam Visscher in Zwolle

Met een mooie 9 staat ook Oliebollenkraam Visscher hoog in de ranglijst van beste oliebollenkramen van ons land. Dat maakt deze oliebollenkraam tot de beste in Overijssel. Wat een geluk dat er twee vestigingen in Zwolle te vinden zijn van dit bedrijf! Je vindt een kraam aan de Dobbe en een in Stadshagen.

Oliebollenkraam Elderveld JP van Reken in Arnhem

Op de Molenweg in Arnhem kan je elke winter de lekkerste oliebollen van de provincie Gelderland vinden. De oliebollen van Gebakkraam Elderveld zijn bekroond met maar liefst een 9,5! De rest van het jaar kan je trouwens ook van deze oliebollen genieten want ze staan dan met de kraam op diverse kermissen.

Oliebollenkraam

Denies Gebakkraam in Breda

Voor de beste oliebollen van Noord-Brabant ga je naar Denies Gebakkraam in Breda. Je vindt deze oliebollenkraam aan het Dr Struyckenplein in het gezellige Breda. Vorig jaar kregen de oliebollen van deze kraam een dikke 9,5! Maar met een mooie 9 is er in diezelfde provincie een kaper op de kust. In Tilburg vind je namelijk de oliebollenkraam van Richard Voets. Ook deze kraam staat ieder jaar weer hoog in de lijsten. Je vindt deze kraam bij de Hornbach.

Gebakkraam de Keijzer in Haarlem

Voor de lekkerste oliebollen in Noord-Holland ga je naar Gebakkraam de Keijzer in Haarlem. Deze oliebollen scoorden een dikke 8 in de oliebollentest. Wij kunnen in elk geval niet wachten om de appelbol met likeur 43 uit te proberen!

Oliebollenkraam


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox