Het hele jaar 10% korting op alle artikelen bij Kado om de Hoek

Geschreven op 22 april 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
cadeaus bij Kado om de Hoek

Als je in Den Haag bent dan moet je beslist bij Kado om de Hoek langsgaan. Een winkel boordevol originele en betaalbare cadeaus voor allerlei gelegenheden en voor iedere leeftijd. Daarnaast vind je hier ook praktische hebbedingen zoals lampen, tassen, keukenhulpjes en vazen, maar dan wel bijzonder.

De wandeling naar de winkel toe is alleen al de moeite waard: de winkel is gelegen om de hoek bij Paleis Noordeinde en naast de Koninklijke Stallen op de Hogewal 1 links. En Panorama Mesdag ligt ook nog eens op een steenworp afstand.

Bij binnenkomst wordt je al direct door eigenaar Jos uitgenodigd om overal ‘aan te zitten’, en dat zonodig in de meest gangbare wereldtalen. Dit welkom is op zich al een hele ervaring.

Vervolgens raak je niet uitgekeken…

Je aangeschafte spullen worden vervolgens gepersonaliseerd ingepakt, ook voor jezelf als je dat wilt! Hier kan je mee thuis komen en maak je zeker een goede beurt bij de ontvanger van het cadeau. Ben je niet in staat om naar de winkel te komen? Je kan de meeste artikelen ook aanschaffen in de webwinkel op www.kadoomdehoek.nl.

Kado om de Hoek

OpstapmetLisa lezeressen ontvangen het hele jaar 10% korting op alle artikelen!

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en ontvang direct de voucher voor 10 % Korting op jouw totale aankoop bij Kado om de Hoek. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2020.

Wil je jouw bestelling via de webshop doen? Bij de voucher vind je ook een kortingscode voor de webshop.