Winnen in oktober: 1 x 2 kaarten voor de Naargeestige Nachttour in het Muiderslot!

Geschreven op 6 oktober 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Muiderslot Archief OpstapmetLisa

Namens Het Muiderslot mogen wij 1 x 2 kaarten weggeven voor de Naargeestige Nachttour op vrijdag 30 oktober om 21:00 uur.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Het Muiderslot is een prachtig bewaard gebleven versterkt kasteel dat stamt vanuit 1285. Er is in die tijd veel gebeurd, en sommige bewoners zijn nooit weggegaan. Tijdens de Naargeestige Nachttours ga je met een gids terug in de tijd. En wie weet, misschien loop je wel een vroegere bewoner tegen het lijf! De Naargeestige Nachttour is niet geschikt voor tere zieltjes, dus doe alleen mee als je denkt dat je durft…

Je maakt kans door te reageren op ons Facebookbericht en degene met wie je deze tour wilt doen te taggen. Heb je geen Facebook? Dan kan je ons ook een email sturen. Ons e-mailadres is: info@opstapmetlisa.nl. We stellen het zeer op prijs als je na afloop een klein verslagje stuurt met een paar foto’s. Je hoeft hiervoor geen schrifttalent te zijn! Wij maken er een leuk verhaaltje van en plaatsen het op onze site. Met jouw naam erbij!

Let op: het gaat om 2 kaarten voor de tour van 30 oktober 2020 om 21:00 uur. Dus je moet wel op die dag en dat tijdstip kunnen. Mondkapjes zijn verplicht!

We maken de winnaar bekend op 22 oktober 2020. 

PS: Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat je je museumbezoek even moet uitstellen. Dus ook al heb je kaarten gereserveerd, check altijd even de website.