Winnen in juni: een mannenarmband voor Vaderdag van Menshaves by Hannehaves!

Geschreven op 28 mei 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Antonio Collectie MensHaves

Vaderdag is voor de tofste, stoerste, leukste, hipste, coolste, groovy maar vooral de allerliefste pappa!

Mannenarmband = hip!

Die leukste papa van de wereld geef je een stoere en moderne armband van MensHaves. Menshaves is de mannenafdeling van HanneHaves. Het is een feit: de moderne man draagt graag een armband! Bij ons vind je een ruime keuze aan mannen armbanden en armbanden voor stoere boys. Van exclusieve armbanden van leer en mooi natuursteen tot leuke en eenvoudige armbanden van houten kralen en van lavasteen. Menshaves volgt de nieuwste modetrends op het gebied van heren armbanden maar geeft er wel een eigen draai aan. Iedere armband heeft een unieke designs, is van uitstekende kwaliteit en je vind er geen tweede van.

De Antonio Collectie

De naam van armband Antonio, betekent prijzenswaardig en is gemaakt van Agaat steen. Aan natuursteenkralen wordt extra werkingen op je lichaam en geest toegedicht. In de collectie Antonio heeft iedere armband 3 zilveren kralen voor dat zomerse gevoel. De Agaat kralen uit deze collectie hebben lichte zomerse kleuren in de tinten blauw, groen, bruin en grijs. Aan natuursteenkralen wordt extra werkingen op je lichaam en geest toegedicht. Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust, kalmte en een  nuchtere kijk op zaken.

Winnen!

Namens Menshaves by Hannehaves mogen we een mannenarmband weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs ter waarde van € 26,95 en de armband wordt naar je verzonden. Je hebt keuze uit 8 soorten! De soorten waaruit je kan kiezen vind je hier. Kans maken? Word lid van onze nieuwsbrief en like de Facebookpagina MensHaves, Hannehaves en/of de Instagrampagina van MensHaves. We maken de winnaar op 11 juni 2019 bekend!

Meer weten?

Wil je meer weten over de sieraden van HanneHaves en MensHaves? Kijk dan ook op Facebook en op Instagram!