Winnen in oktober: 2 kaarten voor de “Kunst van de Vrede” bij het Vredespaleis!

Geschreven op 1 oktober 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
KunstvandeVrede

Namens het Vredespaleis mogen wij 2 kaarten weggeven voor de “Kunst van de Vrede” wandeling. Deze wandeling vindt plaats in de tuinen van dit prachtige paleis en vertelt over 75 jaar vrijheid in Nederland en 75 jaar Verenigde Naties wereldwijd. Deze unieke tour verbindt de geschiedenis van de VN, de vrijheid en het Vredespaleis en combineert een sfeervol verlichte tuin met performances en waargebeurde verhalen.

Wat kan je er verwachten?

Tijdens de “Kunst van de Vrede” wandel je op je eigen tempo door de tuinen van het Vredespaleis terwijl je ondertussen wordt getrakteerd op theater, poëzie en verhalen omtrent 75 jaar vrede.

Hoe maak je kans op deze kaarten?

Laat ons weten dat je wilt winnen via Facebook of via de e-mail (info@opstapmetlisa.nl). We stellen het enorm op prijs als je na afloop van de wandeling ons een verslagje stuurt met een aantal foto’s. Je hoeft echt geen schrijfwonder te zijn! Wij maken er een leuk verhaal van en plaatsen die onder jouw naam op onze site! Hoe leuk is dat?!

Praktische informatie

  • Data:  14, 15, 16 en 17 oktober 2020
  • Tijdstip: vanaf 19.00 uur
  • Kosten: €15 per persoon incl. een drankje
  • Duur: circa 50 minuten
  • Leeftijd: vanaf 10 jaar
  • Toegankelijkheid: De tuinen zijn helaas niet begaanbaar voor rolstoelen of scootmobielen.
  • Er is uiteraard rekening gehouden met de maatregelen omtrent Covid-19 en zowel de looproute als het aantal deelnemers is hierop aangepast. Het Covid-19 protocol van het Vredespaleis vind je hier.

We maken de winnaar 8 oktober al bekend dus zorg dat je er op tijd bij bent!