Winnen in oktober: 2 kaarten voor het Stadhuismuseum in Zierikzee

Geschreven op 20 oktober 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Stadhuismuseum Zierikzee van hun

Namens het Stadhuismuseum in Zierikzee mogen wij twee kaarten weggeven! En ga je op woensdag of zaterdag? Dan heb je meteen ook toegang tot de oudste gevangenis van Zeeland: Museum Gravensteen.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Meedoen is heel simpel! Het enige dat je hoeft te doen is aangeven dat je kans wilt maken op Facebook (en tag daarin degene die je meeneemt). Heb je geen Facebook? Geen probleem! Je mag ons ook mailen op info@opstapmetlisa.nl. We zouden het leuk vinden als je na je bezoek een kort verslagje maakt met wat foto’s erbij. Je hoeft hiervoor echt geen schrijfwonder te zijn!

Over het Stadhuismuseum Zierikzee

Het Stadhuismuseum is gevestigd in een ruim 450 jaar oud monumentaal pand. Omdat niet alleen het stadsbestuur hier zetelde maar ook de rechtbank, het waterschap, de vleeshal en de waag was dit pand het kloppende hart van Zierikzee.

Museum Gravensteen

Museum Gravensteen is, zoals de naam eigenlijk al zegt, het voormalige stenen huis van de graaf. Dit pand is het oude administratieve en bestuurlijke centrum van de graaf van Holland, Zeeland en West-Friesland. Tevens is dit de oudste gevangenis van Zeeland. De sporen van het verleden zijn in dit gebouw nog altijd zichtbaar.

We maken de winnaar bekend op 10 november

PS: Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat je je museumbezoek even moet uitstellen. Dus ook al heb je kaarten gereserveerd, check altijd even de website.