Winnen in oktober: 3 kaarten + koffie en spekkoek bij Museum Sophiahof in Den Haag

Geschreven op 6 oktober 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Sophiahof museum

In oktober strooien we met prijzen! Zo mogen wij namens Museum Sophiahof in Den Haag 3 kaarten en koffie/thee met spekkoek weggeven voor een interessant museumbezoek!

Wat kan je winnen?

Museum Sophiahof is gevestigd in een prachtig pand aan de Haagse Sophialaan nummer 10. Het museum staat geheel in het teken van de Indische en Molukse gemeenschap. Nederland heeft vroeger in die landen een zeer grote invloed gehad (niet altijd even goed), en om je een kijkje terug in de tijd te geven, is dit museum ontstaan. Het is dan ook niet toevallig dat het gevestigd is in het pand waar vroeger de oom van de Nederlands-Indische schrijver Louis Couperus woonde. En laat het daar nu ook spoken! Daar lees je alles over in ons e-book.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Eigenlijk heel simpel! Reageer op ons Facebookbericht of stuur ons een e-mail naar info@opstapmetlisa.nl. We stellen het zeer op prijs als je na afloop van je bezoek een kort verslagje naar ons stuurt met daarin een aantal foto’s. Je hoeft hiervoor echt geen schrijftalent te hebben! Het stukje wordt onder jouw naam (na redactie van ons) geplaatst op de website! Hoe leuk is dat!?

We maken de winnaar bekend op 20 oktober 2020!

PS: Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat je je museumbezoek even moet uitstellen. Dus ook al heb je kaarten gereserveerd, check altijd even de website.