Winnen in september: de nieuwe roman van Gert-Jan van den Bemd!

Geschreven op 30 augustus 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Na de val

Namens schrijver en beeldend kunstenaar Gert-Jan van den Bemd mogen wij een exemplaar van zijn nieuwste roman “Na de Val” weggeven!

Na de Val

De roman “Na de Val” is Van den Bemd’s tweede roman en vertelt het verhaal van de 26-jarige Sofie. Sofie drukt zichzelf beter uit in beelden dan in woorden. Zittend op de overloop van het huis waarin ze is opgegroeid, maakt ze tekeningen waarin ze de lezer het verhaal vertelt over haar eigen leven, het onverwachte overlijden van haar vader én de ontdekking van een tragisch geheim.

Uitdaging voor de schrijver

Gert-Jan van den Bemd schrijft in beelden, daarin lag de uitdaging voor dit boek niet. De grote uitdaging voor de schrijver lag in het feit dat hij zich moest verplaatsen in het leven van een 26-jarige vrouw. Sinds 1 januari 2019 maakt hij daarom ook elke dag een tekening die hij publiceert op Facebook. Op deze manier kon hij zich steeds beter verplaatsen in het leven van Sofie.

Voorwaarden winactie

  • Voorwaarde is dat je lid bent van onze nieuwsbrief
  • Laat een reactie onder bij het Facebookbericht of stuur ons een e-mail (info@opstapmetlisa.nl)

We maken op 18 september 2019 de winnaar bekend!

Onze nieuwsbrief

Events rondom “Na de Val”

Wil je zelf bij de boekpresentatie of andere events behorende bij deze roman zijn? Klik dan hier voor meer informatie! Iedereen is welkom!