Babalade de leukste plek voor kinderkamers in Utrecht

Geschreven op 7 september 2016
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
voorgevel Babalade

Zelf vind ik Utrecht een geweldige shopstad en ga ik er graag een dagje heerlijk shoppen, eten en drankjes doen. Lekker slenteren door de smalle straatjes en heerlijk genieten op de gezellige terrasjes. Ik hou van oude steden en daar is Utrecht er 1 van en uiteraard zit er ook een geweldig winkeltje waar ik nieuwe ideeën op kan doen voor mijn grootste hobby….kinderkamers.

Meubels, decoratie, accessoires en speelgoed

Deze winkel heet Babalade en is te vinden in het hart van Utrecht, aan de Oudegracht. Zij hebben o.a. een mooi assortiment aan kindermeubels, lampen, leuke accessoires, muurdecoratie en speelgoed. Oftewel, alles voor de mooiste kinderkamers.

Een deel van de meubels hebben zij zelf ontworpen en daardoor heb je de mogelijkheid om een persoonlijke kleurencombinatie samen te stellen. De werfkelder die uitkomt op de Oudegracht hebben zij speciaal ingericht voor de grotere kinderen.

commode Babalade

Prachtig design met maatschappelijk verantwoord tintje

Zij zoeken voor de winkel naar unieke combinaties van design met prachtige en maatschappelijk verantwoordde accessoires, zodat je die unieke kinderkamer kan creëren. Het is echt de moeite waard om een keertje live te gaan kijken. Is dit te ver? Dan hebben zij ook een webshop waar je naar hartenlust online kan shoppen.

Bekende merken en net even anders dan anders

Zij verkopen bekende en minder bekende merken zoals o.a. Bopita, Louis le Sec, Djeco, Leander, BObles, Colorique, Studio Roof, Happy Horse, Cottonbaby, Jollein, Koeka, Baby’s Only, Nobodinoz, Zzzoolight, Pakhuis Oost, Esthex, Hartendief, Roommate, Noodoll, Sebra, Klippan en Kek Amsterdam. Dit is een kleine greep uit het brede assortiment aan merken. Alles net even anders dan anders, zodat je net even dat bijzondere lampje of het unieke behang kan bemachtigen.

louis le sec dekbedovertrek

Totale styling

Indien je het zou willen kan je je kinderkamer bij Babalade van top tot teen inrichten. Het behang van Esthex of Kek Amsterdam is geweldig en met de meubels die zij zelf ontwerpen heb je net dat unieke waar veel mensen naar op zoek zijn. Met de leuke speelhuisjes/ tentjes van Studio Roof of Djeco creëer je een leuke speelplek in je kinderkamer.

Voor het bedtextiel, kussens, opbergers, lampen en andere accessoires hebben zij wederom een ruime keuze aan merken en voor iedereen wat wils.

Leuke cadeaus

Naast alle leuke accessoires verkopen zij ook speelgoed en kan je heel goed slagen voor een leuk verjaardags- of kraamcadeau. Te denken aan een eerste bestekje of eetsetje. Babalade mag je niet missen wanneer je een dagje in Utrecht bent. Tot die tijd kan je via hun website de unieke producten bemachtigen. babalade.nl 
Tot snel,

Nathalie