Bagels & Beans gezond lunchen, op unieke wijze

Geschreven op 12 september 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Bagels & Beans Zoetermeer

Laatst was ik weer eens in een van de lunchrooms van Bagels & Beans. Tijd dus om aandacht te besteden aan deze keten van lunchrooms die je inmiddels door het hele land kan vinden. Want wie de heerlijk én gezond belegde bagels van Bagels & Beans nog niet kent, moet ze zeker eens gaan proberen!

Bagels zijn niet meer alleen voor Amerika

Het is alweer een aantal jaar geleden dan een vriendin mij meenam naar Bagels & Beans in Rotterdam. Ik kende het bagelbroodje eigenlijk alleen nog vanuit Amerika, en was het hele concept nog een grote verassing voor me.

sfeer Bagels & Beans

Niet zomaar een broodje met een gat er in

Zoals we tegenwoordig vaker zien, kan je ook hier je eigen broodje geheel samenstellen. Dus je type bagel, maar ook het gehele beleg en de toppings er van.

De bagels zelf zijn niet gewoon maar een broodje in de vorm van een donut, maar bestaand uit specifieke ingrediënten waaronder gerstemout siroop. Dit maakt de smaak dan ook zo uniek.

Gezond, biologisch en verantwoord

En ook aan het beleg en de toppings wordt speciale aandacht gegeven. Gezonde, biologische en verantwoorde ingrediënten zijn hier aan de orde van de dag. Zo heb ik de afgelopen keer in Bagels & Beans Zoetermeer een bagel met vega-kip gegeten van de Vegetarische Slager. Maar ook de Wilde Zalm op Japanse wijze is nog steeds een van mijn persoonlijke favorieten.

Broodje Bagels Beans

Ook voor de zoetkauwen onder ons

Om het helemaal af te maken serveren ze heerlijke verse smoothies en kan je voor de zoet trek ook altijd de lekkerste cakes, taartjes en muffins krijgen.

Inmiddels ben ik al in verschillende vestigingen van Bagels & Beans geweest. In Utrecht, Zoetermeer, Den Haag, Leiden en Rotterdam. Maar overal hebben ze dezelfde kwaliteit en zorg voor het eten.

Gewoon doen dus! www.bagelsbeans.nl

Tot snel,

Ester