Beauty Clinic The Mansion of Me

Geschreven op 24 juli 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Beauty Clinic The Mansion of Me

Laatst had ik een afspraak bij schoonheidsspecialiste Margot van Beauty Clinic The Mansion of Me. Zij is specialist in anti-aging en huidverbetering. Ze helpt daarmee niet alleen klanten die zich lekker willen laten vertroetelen, maar ook mensen met huidproblemen en allergieën.

Ik heb zelf de pech om erg allergisch te zijn voor bepaalde cosmetische stoffen, dus was ik erg nieuwsgierig naar Margot en haar producten.

Een prachtige beauty-salon verscholen achter de bomen

Haar beauty clinic zit gevestigd in het bosrijke Aerdenhout bij Bloemendaal. Toen ik voor onze afspraak de straat van bestemming had bereikt, werd ik een smalle bosweg ingeleid. Aan het einde van het pad achter de bomen verscheen een prachtig landhuis. Het souterrain bleek ingericht als salon.

Ik werd warm welkom geheten door Margot en kreeg direct een heerlijke smoothie aangeboden. Zij ging mij voor naar een van de behandelruimtes die al net zo mooi is ingericht als de rest van de ruimtes.

The Mansion of Me

Een gezichtsbehandeling zorgvuldig afgestemd op mijn huid

Margot nam alle tijd om mij te informeren over de producten en de werking daarvan. Zij werkt met de producten van !QMS Medicosmetics en heeft zelfs als officieel partner een award ontvangen voor World’s Best Spa Brand. Zij vertelt over de werking van de producten en welke verdere technieken zij voor mijn behandeling zal gebruiken.

Vooraf had Margot al een idee van de behandeling die zij mij wilde geven, maar gedurende de behandeling stelde zij haar plan bij vanwege de gevoeligheid van mijn huid.

Verschillende huidtypen, verschillende producten

Ik werd verwend met verschillende reinigingen en maskers terwijl zij mij verder uitlegde over haar visie op huidverzorging en hoe je het beste voor je eigen huid kan zorgen. Niet alleen door een lekker aanvoelende crème op jouw gezicht te smeren om jouw huid te onderhouden. Maar door goed te kijken welke producten jouw huid nodig heeft om verder te verbeteren. Uiteraard werd ik door alle producten en verhalen enthousiast en kreeg ik de neiging om gelijk haar hele lijn aan te schaffen.

‘The Mansion’ gaat voor optimaal resultaat en daarmee iedereen te laten stralen

Gelukkig gaat het Margot er niet om dat ze zo veel mogelijk verkoopt. Haar doelstelling is om bij al haar klanten echt resultaat te leveren. Hun huid te laten stralen. Ik kreeg het advies om eerst te kijken welk effect de behandeling op mijn huid heeft en van daaruit pas met andere crèmes te beginnen. En om vervolgens te beginnen met 1 crème, waarvan zij denkt dat die goed is voor mijn huid. Ik kreeg daarvan een monstertje mee naar huis om te testen.

Op mijn weg terug naar huis viel het mij al op dat mijn gezicht rustig was en niet eens rood van de behandeling, wat normaal wel het geval is. Ook de volgende dag was mijn gezicht rustig en minder vurig als anders.

The Mansion of Me

Persoonlijk en betrokken

Na een paar dagen kreeg ik een mailtje van Margot dat zij erg benieuwd is hoe het met mijn gezicht gaat en hoe het aanvoelde. Op en top betrokkenheid van een vrouw die het verschil wil maken en mensen wil helpen om hun huidproblemen aan te pakken en te verbeteren. En dat in combinatie met een prachtige omgeving waarin je compleet in de watten wordt gelegd.

Ik kom zeker terug!

Ester