De 5 beste restaurants voor uitzicht op een prachtige vuurwerkshow

Geschreven op 22 december 2016
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Vuurwerk vrouwen

Vuurwerk kijken terwijl je geniet van een hapje en drankje vanuit de beste restaurants

Vind jij siervuurwerk in deze tijd van het jaar ook het mooiste wat er is? Maar houd je vooral van een vuurwerkshow om naar te kijken en minder van het afsteken zelf? De komende twee weken ga je steeds meer vuurwerk om je heen horen en zien. Ondanks dat dit natuurlijk eigenlijk pas op 31 december zelf mag. En hoe mooi is het om van een heerlijke avond uit te kunnen genieten in een van de beste restaurants voor uitzicht op een spetterende vuurwerkshow?

5 unieke locaties voor een diner met fantastisch uitzicht

Wij zijn voor je op zoek gegaan naar unieke locaties. Locaties waar vanuit je het beste uitzicht hebt op prachtige vuurwerkshows. Georganiseerd of gewoon door lokale bewoners zelf.

Scheveningen

Voor het eerst wordt er ook in de winter vuurwerk afgeschoten van de Scheveningse Pier in Den Haag. Een synchroon geschoten vuurwerkshow tijdens het Wintervuurwerkfestival 2016, waarvan 26 december de laatste dag van het festival is. Dus wil je nog genieten van een waar spektakel, reserveer dan nog een tafel bij een van de vele restaurants die de Scheveningse boulevard rijk is en geniet van een waar vuurwerkfeest!

The Penthouse

Restaurant en Skybar The Penthouse in Den Haag een inmiddels een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Een uitstekend restaurant met fantastisch eten dat je meeneemt in een stuk beleving en je een volledig verzorgde avond uit kan bezorgen.

En als je in de komende weken nog een bezoek brengt aan The Penthouse is de kans groot dat je als kerst op de taart nog wordt beloond met uitzicht op de vele plekken in Den Haag waar er stiekem alvast wat vuurwerk wordt uitgeprobeerd. Je komt dus alvast volledig in de Nieuwjaars stemming. Of luid als klap op de vuurpijl het nieuwe jaar in bij The Penthouse tijdens het Champagne Skyball!

The Suïcide Club

Op het dak van het historische Groot Handelsgebouw in Rotterdam vind je restaurant en skybar The Suïcide Club. Een van de meest overweldigende locaties in Rotterdam op dit moment. The Suïcide Club combineert eten en uitgaan op een hele eigen en unieke manier waardoor je het gevoel krijg je in een heuse metropool te bevinden. En door de locatie op de 8e etage heb je een geweldig uitzicht over een groot deel van Rotterdam. Dus wil je helemaal in stijl van de feestdagen genieten? Neem dan eens goed de tijd voor een bezoek aan The Suïcide Club en vier een ultiem feestje met het mooiste vuurwerk van de stad als uitzicht.

Café Rotterdam

Café Rotterdam bevind zich op een verhoogd terras en is daar mee een prachtig restaurant aan de Maas. Ze biedt daarmee een fantastisch uitzicht op de Maas, de Erasmusbrug én de skyline van Rotterdam.

En ze zijn onlangs in een volledig nieuw jasje gestoken. Dus wil jij rond de jaarwisseling kunnen genieten van een heerlijk diner uit de keuken van chef-kok Merijn Sips en souschef Abe Commijs terwijl je geniet van al het mooie vuurwerk dat vanuit deze waanzinnige locatie te zien is, moet je zeker in de komende periode bij Café Rotterdam op bezoek gaan.

Floor 17

Floor 17 aan de Staalmeesterlaan in Amsterdam bestaat uit een Skybar, Rooftop en restaurant. Het restaurant, gelegen op de bovenste etages van het Ramada Apollo hotel heeft het hoogste dakterras van heel Amsterdam en zorgt daarvoor voor het meest waanzinnige uitzicht.

Dus stel je voor als je rond de jaarwisseling kan genieten van al dat vuurwerk door de hele stad terwijl je zelf geniet van een fantastische ambiance en een geweldig diner. En tijdens Oud & Nieuw zelf kan je flink feesten tijdens het New Years eve event.

Ken jij nog een fantastische plek waar vanuit je het meest geweldige vuurwerk kan bewonderen? Laat het ons weten!!