Clooney Zoetermeer, dé plek in Zoetermeer om lekker te zondigen

Geschreven op 3 januari 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Buitenzijde Clooney

Ontbijt, lunch, diner, borrel of high tea. Alles kan bij Clooney

Poeh, een dagje shoppen is best zwaar voor iemand die eigenlijk alles online besteld. Daarom ben ik blij dat ik in het Zoetermeerse Stadshart even kan uitrusten bij Clooney Zoetermeer. Je kunt Clooney Zoetermeer vinden op het Stadhuisplein 19-20 en is, vind ik, erg gezellig.

Vernoemd naar…. George Clooney!

Deze horecagelegenheid bestaat eigenlijk uit twee delen. Er is een serre waar je lekker bij de open haard kunt zitten.

En er is een loungegedeelte met een mooie bar, paarse verlichting en een enorme fotowand met foto’s van mijnheer George Clooney. Ook niet vervelend!  Dit gedeelte doet heel luxe en comfortabel aan, terwijl het serregedeelte juist heel knus en gezellig over komt. En niet geheel onbelangrijk: zelfs de toiletten zijn hier luxe!

Clooney Zoetermeer is voor ieder moment van de dag

Bij Clooney kun je ontbijten, lunchen, borrelen én dineren. Maar dat is nog niet alles. Ook voor een high tea kun je er terecht en op vrijdag- en zaterdagavond gaan na het diner de stoelen en tafels aan de kant en de voetjes van de vloer!

Elke Nightlife avond heeft een eigen thema met de daarbij horende muziek. Zo zijn er Hollandse avonden, maar je kunt ook terug naar je middelbare schooltijd met een knallende 90’s party!

Clooney bar

Kies iets gezonds,… of juist niet!

Ik kom om half 12 binnenvallen. Omdat er weinig mensen in de loungeruimte zitten, plof ik samen met mijn tassen vol aankopen neer in de serre. Lekker bij de open haard. Het is nog te vroeg voor lunch en daarom bestel ik eerst een lekkere latte macchiato en een Maison Kelder gebakje. Gewoon omdat het kan.

Om mij heen zitten zelfs nog mensen aan het ontbijt. Dat ziet er trouwens heel goed uit! Als ik een uurtje later een high tea voorbij zie komen, begint ook mijn maag weer te knorren. Ik bestel dus ook maar meteen lunch. Er staan allerlei lekkere en gezonde dingen op Clooney’s menukaart, maar ik heb vandaag gewoon echt geen zin om gezond te doen. Daarom bestel ik twee Kwekkeboom kroketten. Op bruin brood, dat dan weer wel. Okee, en doe er dan ook nog maar een latte macchiato bij.

Kroketten van Clooney

Ik kan er weer tegenaan!

Na de lunch wordt het tijd om weer verder te gaan en gedag te zeggen tegen George. Ik ben weer helemaal uitgerust, dus ik kan weer lekker verder shoppen. Ik weet zeker dat het niet de laatste keer is dat ik hier ben geweest. Ik ga hier zeker nog een keer met vriendinnen naartoe!