Geniet van cocktails en meer bij STAGE kitchen & café in Zoetermeer

Geschreven op 24 juli 2018
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Irene
Tante Truus kan Alles
Stage Kitchen binnen

Ben je op zoek naar een leuke en gezellige plek waar je terecht kan voor een lekkere kop koffie of thee? Wil je goed en lekker eten? Gezellig met vrienden borrelen? Of een middagje werken? Dan is STAGE kitchen & café de plek voor jou! Dit theatercafé is onlangs verbouwd en dat was hard nodig. Het oude theatercafé was inmiddels jaren oud en deze make-over heeft ervoor gezorgd dat ik er nu graag kom. Het is modern maar wel heel gezellig en het personeel is ook nog eens heel vriendelijk.

Werken of ontspannen

Woon je in Zoetermeer en heb je net als ik kantoor aan huis? Dan is het lekker als je af en toe even ergens anders kan werken. Bij STAGE kitchen & café is dit mogelijk. Er zijn meerdere ‘werkplekken’ waar je je laptop of telefoon kan opladen en er is Wifi beschikbaar. Tijdens het werken kan je genieten van de lekkerste koffie of even lunchen voordat je weer naar huis gaat. Je kan er natuurlijk ook gewoon blijven hangen en wat vrienden bellen voor een gezellig borrelavondje.

Cocktails en meer

Ik ben laatst met een vriendin lekker wezen borrelen. Het was prachtig weer dus we zaten lekker buiten op het terras aan het Cadenzaplein. Toen het wat afkoelde kregen we van de vriendelijke bediening allebei een dekentje. Er is dus echt aan alles gedacht. We probeerden een aantal cocktails uit en de één was nog lekkerder dan de ander. Wat vooral leuk is, is dat ze niet de standaard cocktails verkopen die je al kent. Ieder drankje is een aangename verrassing. Ben je niet van de cocktails? Dan kan je ook genieten van verschillende gin&tonics of natuurlijk gewoon een wijntje of een biertje.

Cocktails

Lekkere hapjes

Naast al die lekkere drankjes hebben ze ook heerlijke borrelhapjes. Als je er een keer bent moet je echt voor de borrelplank gaan. Op deze plank ligt van alles. Van nootjes tot gambaspiesjes en van olijven tot kaasjes. Vergeet natuurlijk niet het brood met smeersels en de bitterballen niet. Een plank waar iedereen van geniet. Ook de mensen die niet alles lusten.

Lekker en betaalbaar

Ook voor lunch of diner is de keuze enorm. En ook nog eens lekker betaalbaar. Zo ging ik er lunchen en koos voor de pompoensoep. Ik heb heerlijk gegeten en gedronken en was nog geen tien euro kwijt. Geen geld dus. De lunch-en dinerkaart is heel uitgebreid. Er is aan de vleeseters, viseters en vegetariërs gedacht.

Lekker eten

Terras aan het gezellige Cadenzaplein

Het Cadenzaplein is een echt horecaplein. Je vindt er meerdere restaurants waar je lekker kan eten. Omdat het plein nog niet heel lang geleden geopend is, moet het nog een beetje gevonden worden. Je hebt nu dus nog makkelijk plek op de terrasjes, maar ik weet zeker dat dit tijdens de vakantie gaat veranderen. Tijdens de zomervakantie is er namelijk iedere donderdag tot en met zondag livemuziek op het plein. Voor meer informatie hierover kan je terecht op de website van Cadenzaplein.

Nieuwsgierig geworden? Breng dan zeker een bezoek aan STAGE kitchen & café en ervaar het zelf.

Liefs,
Tante Truus Kan Alles

STAGE kitchen & café
Theaterplein 10
2711EK Zoetermeer
Telefoon: 079-3300220
E-mail: horeca@stadstheater.nl
Web: www.stagekitchencafe.com

Iedere dag open vanaf 10 uur!