Genieten voor het goede doel: Ladies Lobster night bij Beachclub Titus

Geschreven op 28 juni 2016
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Beachclub Titus

Op maandag 27 juni was het eindelijk zo ver. Ladies Lobster Night bij Beachclub Titus. En wij mochten er namens OpstapmetLisa bij zijn! Zo rond 18:00 uur kwamen we aan op een van de meest relaxte plekjes van Kijkduin. Hoewel het de hele dag maar grijs en grauw was en we ons zorgen maakten over het weer, trok al rond een uurtje of vier de hemel open en scheen er een heerlijk zonnetje. Ons was beloofd om in de watten te worden gelegd met eten, drinken, shoppen, gezelligheid en dan ook nog eens om het goede doel te steunen. En hoe is deze belofte waar gemaakt!

Lekker relaxen en loungen @ the beach

Ik ken Titus al van jaren terug. Samen met mijn lief ben ik hier al vele malen geweest en genoten van het strand, de wijn en de gezelligheid van eigenaresse Brigitte en haar team. Een aantal jaar geleden heeft de zaak een restyling gehad en voldoet absoluut aan de sfeer en het gevoel die je zoekt bij een dagje, middagje of avondje op het strand.

Pink Ribbon ladies lobsternightEten, drinken, shoppen en gezelligheid

Tijdens de ontvangst werden we al gelijk vol gastvrijheid ontvangen met een drankje, werden onze jassen aangenomen en kregen we onze ‘eigen’ gastheer, in ons geval Rick. We werden naar onze tafel gebracht en kregen te horen dat we lekker mochten rondlopen en neuzen bij de verschillende standjes waar je mooie accessoires als oorbellen, kettingen en prachtige ibiza kleding en make-up kon krijgen. Het team van Titus liep ondertussen rond met de heerlijkste amuses en stond paraat om ons ondertussen te voorzien van broodjes en drinken.

En ook nog eens voor het goede doel

Zo rond half acht werd de eerste gang van het menu uitgeserveerd en kregen we om beurten de heerlijkste kreeftgerechten voorgeschoteld. Tussen het hoofdgerecht en het toetje in kwam gastvrouw Elize langs voor het verkopen van lootjes voor de loterij waarvan de opbrengst volledig geschonken werd aan het goede doel Pink Ribbon, waarvoor ook van ieder couvert een euro werd gedoneerd. Uiteraard volgde ook snel de prijsuitreiking en gingen veel blije en enthousiast dames naar huis met gerookte zalmen, oorbellen, jurkjes en verwenbonnen die allemaal gedoneerd zijn door de partners van deze superverzorgde avond.

Lobster Night bij TitusDe conclusie: een superavond!

Naast dat deze Ladies Lobster Night het goede doel Pink Ribbon dient, was het een heerlijke avond waar een honderdtal vrouwen, waaronder wijzelf, volledig in de watten zijn gelegd en met een dosis blijheid en volle buikjes naar huis konden terugkeren.

Team Titus bedankt voor de organisatie van deze topavond!

Tot snel,

Ester