Cozykidz in Lisse, een favoriet van Nathalie

Geschreven op 30 mei 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Cozykids Lisse

Even voorstellen

Vandaag neem ik jullie mee naar de Bloembollenstreek. Op het adres Meer en Duin 297d in Lisse is het geweldige pand van Cozykidz gevestigd.

De eigenaresse van deze mooie bijzondere winkel is Hebe van Asten-Koper. Zij is 35 jaar en moeder van Otis (3) en Noa (2).  Als mediaspecialist altijd al heel visueel ingesteld en eenmaal moeder blijkt ze een talent te hebben voor het inrichten van kinderkamers. Ze heeft van haar passie haar beroep weten te maken en is in 2014 Cozykidz gestart.

Bij Cozykidz vind je topstylisten

Bij CozyKidz staat een team van topstylisten klaar om de kinderkamer van je dromen te maken. Alle beurzen worden afgestruind om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van alle laatste trends op het gebied van kinderkamers, zodat de klant optimaal geholpen kan worden. Hier moet je gewoon een keer geweest zijn.

In de geweldige showroom laten zij mooie combinaties zien van spullen en kleuren. Je vindt hier bijzondere accessoires, maar ook geweldige meubels die een echte eyecatcher in je baby- of kinderkamer zijn. Zelf ben ik helemaal weg van brocante meubelen in pastelkleuren en laten zij deze nou eens verkopen.

Cozykids LisseDe mooiste kinderkamerstyling merken zijn vertegenwoordigd

Ben je meer op zoek naar wat moderne meubelen….ook die zijn hier verkrijgbaar. Mooie ledikantjes van het merk Sebra, maar ook geweldige commodes van het merk Oeuf NYC. Uiteraard kan je je kinderkamer ook goed afstylen met mooie kussens van de merken Ferm Living, Le petit m en Minimel. Behang van merken als Majvillan en Perron11, Naco vloerkleden, lampjes van Lapin and me, stijlvolle dierenkoppen van het merk Fabels, slingers van Cam cam Copenhagen, beddengoed van Fabelab, heel veel leuke accessoires van Eef Lillemor en geweldige artikelen van Cozykidz zelf.

En dit is slechts een kleine greep van alle merken die zij verkopen. Je vind hier zoveel merken waarvan ik weet dat je ze nog nooit hebt gehoord, maar die je zeker ook nooit meer zal vergeten. Zo mooi en exclusief…iedereen vindt hier wel iets moois voor zijn of haar kindje. Wil je het allemaal net even anders….ga een kijkje nemen in Lisse en laat je betoveren door al het moois van mogelijk is in je baby- of kinderkamer.

Cozykidz
Meer en Duin 297D in Lisse