De beste massagesalons van Nederland

Geschreven op 18 juli 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Massagesalons

Het is alweer een tijdje 2021 en nog steeds hebben we te maken met Corona. Dat levert soms stressvolle situaties op. Daarom is het fijn om af en toe eens flink in de watten gelegd te worden. Dat kan bijvoorbeeld bij een massagesalon. Hier worden letterlijk alle spanningen uit je gemasseerd. Na zo’n sessie heb je het gevoel dat je op wolkjes loopt en kan je er echt weer even tegenaan! Wij hebben onze favoriete massagesalons voor je op een rij gezet.

Blitz Wellness in Heemstede

Een tijdje geleden mocht ik zelf ervaren hoe het was om echt eens gemasseerd te worden. Toegegeven: het was mijn eerste keer. Het was even wennen maar na een tijdje kon ik er echt van genieten! Bij Blitz Wellness in Heemstede kan je trouwens uit verschillende soorten massages kiezen. Ik kreeg een ontspanningsmassage, maar je kan ook kiezen voor een bindweefselmassage en zelfs een soportmassage. Niet alleen fijn maar ook goed voor je! In dit blog lees je hoe ik mijn massage ervaren heb.

Massagesalons

Massage Sense in Den Haag

Massage Sense in Den Haag is een massagesalon waar heel veel verschillende vormen van massages gegeven worden. En dat 7 dagen per week! Er staat een heel team aan professionals voor je klaar om je de heerlijkste hot stone, warm bamboo, pregnancy en mindful massages te geven. Hier kom je zeker tot rust!

Spavarin in Rijswijk

In Rijswijk vind je Spavarin. Dit wellnesscentrum heeft verschillende massages op de “menukaart” staat. Zo kan je naast een lichaamsmassage bijvoorbeeld ook kiezen voor een hoofd- en oormassage. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speciale oorkaarsen. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak!

House of Graces in Leiden

Bij het House of Graces in Leiden zijn ze echt van alle markten thuis. Of je nu op zoek bent naar een Hamam behandeling, een knipbeurt, een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage: ze hebben het allemaal! Let wel op: ze geven geen sport- en zwangerschapsmassages.

massagesalons

Massagesalon en wellnesscentrum Blue in Leiden

We blijven nog even in Leiden, want daar vind je massagesalon en wellnesscentrum Blue. Blue is het hoogst gelegen wellnesscentrum van Nederland! Het heeft daarom ook een waanzinnig uitzicht over het centrum van Leiden. Er zijn verschillende massage arrangementen te boeken, dus kijk snel op de website.

Weleda City Spa Rotterdam

De Weleda City Spa in Rotterdam is echt een plek om tot rust te komen. Je kan daar verschillende soorten massages boeken zoals een ontspanningsmassage en een duo massage. Heerlijk om te doen met je partner of een goede vriendin.

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen en in samenwerking met onze partner Blitz Wellness. Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer tips en blogs! En wil je elke maand kans maken op leuke prijzen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief