De beste restaurants in Voorschoten

Geschreven op 15 november 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
De Beste restaurants in Voorschoten

Voorschoten is een stad met een gezellig centrum waar je heerlijk kan shoppen en struinen. Ook is er cultureel veel te doen. Bezoek bijvoorbeeld Kasteel en Landgoed Duivenvoorde of ga wandelen in recreatiegebied Vlietland. Maar wist je ook dat je er heerlijk kan eten? Wij hebben daarom de beste restaurants van Voorschoten voor je opgezocht!

Nayolie

Op het Kerkplein vind je Nayolie. Chefkok Kelvin Lin serveert hier heerlijke en bijzondere culinaire verrassingen met Thaise, Maleisische en Japanse invloeden aan zijn gasten. Alle gerechten hebben het formaat van een tussengerecht waardoor je meerdere gerechten kan kiezen.

Zo’n 3 tot 4 gerechten maken met wat extra’s een volledige maaltijd. Weet je niet wat je moet kiezen? Kies dan met je tafelgenoot allemaal verschillende gerechten zodat jullie die samen kunnen delen. Optimaal genieten dus!

Hudson Voorschoten

Restaurant Hudson Voorschoten kan je eigenlijk niet over het hoofd zien als je Voorschoten binnen rijdt. Je vindt dit restaurant op de Schoolstraat en je kan er heerlijk lunchen en dineren op z’n Amerikaans. Want bij Hudson kan je genieten van comfy American classics zoals de heerlijkste burgers en andere Amerikaanse gerechten.

Maar ook voor een heerlijke American Tea, een high wine of cocktails moet je hier zijn. Er zijn inmiddels 12 Hudson Restaurants in Nederland!

Akropolis

Restaurants Voorschoten AkrolopisLiefhebbers van lekker Grieks eten kunnen bij Restaurant Akropolis terecht. Je krijgt hier niet een heel bord vol vleesgerechten zoals bij de traditionele Griek, maar mooie en toch toegankelijke gerechten. Ze serveren ook heerlijke visgerechten. Ze vinden het hier heel belangrijk dat hun gasten de hele avond volop kunnen genieten. Er is regelmatig live muziek. Je vindt Akropolis op de Leidseweg en is echt een aanrader!

Allemansgeest

Restaurants Voorschoten AllemansgeestSommige restaurants zijn uniek vanwege de ligging en als je er dan ook nog heerlijk kan eten, is het helemaal leuk! Restaurant Allemansgeest ligt aan de Vliet met uitzicht op het water en op de idyllische landerijen die de omgeving rijk is.

Er worden klassieke, Franse gerechten geserveerd als lunch en diner. Je kan er voor kiezen in het à la carte restaurant te eten, maar je kan ook kiezen voor de serre, de tuinkamer, het tuinhuis of de historische opkamer. Niet alleen om lekker samen te eten maar ook voor bruiloften en grote feesten en partijen!

De Knip

Restaurants Voorschoten De KnipEen restaurant met een eeuwenlange historie, is Restaurant De Knip. Al sinds 1881 worden hier aan de Vliet de lekkerste gerechten geserveerd. Ook voor 2020 is dit restaurant wederom gewaardeerd als Bib Gourmand restaurant. De Knip is een officiële trouwlocatie en je kan er heerlijk lunchen, dineren en borrelen. Als je wilt, mag je een kijkje nemen in de wijnkelder. Het café-restaurant ligt op het knooppunt van diverse fietsroutes door het Groene Hart met de fietsbrug over de Vliet ernaast!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief