De hipste kinderwinkel in Leiden Jut & Juul

Geschreven op 8 maart 2016
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Jut en Juul gevel

Mijn passie is het inrichten van kinderkamers. Vind jij dat ook geweldig of vind je het leuk om met een super leuk en hip kraamcadeau aan te komen die net even anders is dan anders? Dan mag je deze winkel niet missen!

In het hartje van Leiden is een super leuk en hip kinderwinkeltje gevestigd welke in 2008 is ontstaan vanuit een passie. Als je een dagje naar Leiden gaat of je bent in de buurt dan moet je hier even langs gaan. Neem er de tijd voor want ik weet zeker dat je wel even blijft neuzen. Op de online webshop kan je zien wat er zoal te koop is, maar voor de gehele beleving moet je toch echt naar Leiden.

pakket Jut & Juul

Hippe, goede en eerlijke spullen

Bij Jut & Juul vindt je niet alleen super leuke hippe merken, maar ook mooie kwaliteit spullen en eerlijke handel. Van leuke kraamcadeautjes tot knuffels, verlichting, verzorging en heel mooi behang.

Je gehele kinderkamer zou je in kunnen richten en je krijgt super leuk advies en een goede service. Het zijn zeker geen standaard spullen waardoor je echt iets bijzonders van je kinderkamer kan maken.

Benoemd tot een van de leukste babywinkels van Nederland

In 2014 en 2015 zijn zij dan ook niet voor niets verkozen tot 1 van de 5 leukste babywinkels van Nederland. Naast de mooie basismerken zoals, Koeka, Baby’s Only en Lodger verkopen zij juist ook de merken die je niet zo vaak tegen komt.

Te denken aan o.a. Ferm Living, Eef Lillemor, Nobodinoz, Noodolls, Kek Amsterdam en Aden Anais. Je kijkt je ogen uit want de kussens van Studio Ditte, het behang van Ferm Living, de muurstickers van Kek Amsterdam, de knuffels van Noodoll, de swaddles van Aden Anais en de tipitentjes van Nobodinoz mag je niet missen.

Jut en Juul jongens

Laat je inspireren door steeds iets nieuws

Buiten het feit dat ze hele leuke spullen verkopen vind je er ook genoeg inspiratie dus neem maar een goed gevulde portemonnee mee, want het blijft echt niet alleen maar bij even kijken.

De eigenaresse, Anne van Zwet, struint de leukste beurzen af om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent alles wat te maken heeft met het interieur van een kinderkamer, waardoor de collectie dan ook iedere keer veranderd en je nieuwe items tegenkomt.

Toen de kamer van mijn toen nog ongeboren zoontje ingericht moest worden heb ik hier ook mooie spullen gekocht. Ik was zelf verliefd op een vilten dierenkop van Fiona Walker. Deze hangt nu boven het bedje van mijn zoontje. Ik ben verliefd!

Nathalie

Jut & Juul
Nieuwe Rijn 58
2312 JH Leiden