De leukste cadeaus voor Sinterklaas en Kerst bij Kado om de Hoek

Geschreven op 25 oktober 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Sinterklaas

De feestdagen zullen dit jaar vanwege corona meer in een kleine huiselijke kring worden gevierd. Maar dat kan ook heel gezellig zijn! Nu lijken de feestdagen misschien nog ver weg, maar 14 november staat Sinterklaas weer op de stoep! Het is daarom verstandig alvast rond te kijken voor leuke cadeaus voor Sinterklaas en kerst. Wij hebben veel inspiratie voor je gevonden bij onze favoriete cadeauwinkel Kado om de Hoek in Den Haag.

Cadeaus voor jong en oud

Bij Kado om de Hoek vind je cadeaus voor alle leeftijden en voor elke gelegenheid. De producten worden speciaal ingekocht door eigenaresse Suzan en zijn daarom uniek. Er is voor ieder wat wils, of je nu leuke speciale kindercadeaus zoekt voor Sinterklaas en mooie cadeaus voor onder de kerstboom, alles kan.

Onze Sinterklaas favorieten

Hieronder laten we je een aantal foto’s zien van de leukste Sinterklaas cadeaus. Ze hebben bij Kado om de Hoek namelijk een hele hoek vol kinderspeelgoed. Dat speelgoed ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens uitdagend voor kinderen en uniek. Ideaal voor Sinterklaas en kerst dus!

Kado om de Hoek kinderen

Cadeaus voor volwassenen

Misschien ben je voor Sinterklaas en kerst juist ook wel op zoek naar leuke cadeautjes voor volwassenen. Ook daarvoor ben je bij Kado om de Hoek aan het juiste adres. Je vindt er cadeaus onder de € 10,- voor een gezellig Sinterklaas dobbelfeest of grotere cadeaus voor onder de kerstboom. Maar ook voor grappige kaarten, keukenhulpjes en spelletjes ben je hier aan het goede adres.

Kado om de Hoek volwassenen

Ook voor speciale gelegenheden

Ook voor cadeaus voor speciale gelegenheden ben je helemaal goed bij onze favoriete cadeauwinkel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een babyshower, een geboorte, een nieuw huis of een verjaardag. Maar de winkel is ook gewoon leuk om lekker in rond te struinen en leuke hebbedingen te shoppen. Nou ja, de foto’s zeggen genoeg. We wensen je veel shopplezier! Oh en mocht je nou geen tijd hebben om langs te gaan in de winkel? Ze hebben ook een website waar je online bestellingen kan doen! En alle lezeressen van OpstapmetLisa krijgen 10% korting op alles!

Kado om de Hoek overview

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief