De leukste koffie bar van Voorburg is CUP Espressobar

Geschreven op 12 juni 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
CUP espressobar

Ooit hadden wij het plan om iedere keer als wij ergens een lekkere bak koffie drinken een foto te maken en deze dan te posten op onze Instagram pagina. Helaas is dit tot op heden nog niet gelukt omdat wij daar meestal pas over nadenken als de kop koffie op is….

Een goede koffiebar voor een goede start van de dag

Maar inmiddels hebben wij al veel verschillende koffietentjes bezocht en hebben wij hier ook zeker onze favorieten in gevonden. In het verleden hebben wij deze al eens in eens verzamelt in het blog De beste koffie barretjes in Utrecht Amsterdam Den Haag en Rotterdam.

Maar onlangs werd ik getipt door mijn vriendin Birgit, dat er ook in Voorburg een onwijs leuke koffiebar zit. CUP Espressobar. Ik heb haar dan ook gevraagd of zij hier voor ons een blog over wil schrijven waarom deze espresssobar wat haar betreft een echte aanrader is. koffie CUP

En dit is wat ze schreef:

CUP Espressobar

Voor een echte goede bak koffie moet je bij CUP Espressobar zijn! Je vindt CUP (for short) op de Barbansonstraat in Voorburg. Met hun eigen koffiebonen en hun speciaal afgestemde koffie drink je hier de beste cappuccino, maar ook hun Flat White, Espresso en de Americano zijn goed van smaak en altijd geserveerd met een klein stukje eigen baksel, wat je uiteraard hongerig maakt naar meer.

Boterkoek zoals hij hoort te zijn, met een krokant korstje maar ook de brownies zijn zo lekker smeuïg dat jij je vingers er bij aflikt! Heb je meer trek in hartig? Dan hebben ze een prima keuze in broodjes en tosti’s.

Ze maken alles dagvers en bakken dus elke ochtend de heerlijkste croissants en broodjes voor je af. En natuurlijk ook alle lekkere baksels voor bij de koffie. In het voorjaar serveren we ook allerlei ijskoffie’s. Vraag aan de barista naar de variaties.

broodje CUP

Naast lekkere koffie ook gewoon een hele fijne plek

CUP is een koffiebar met een huiskamer gevoel. Voor de kinderen is er een speelhoekje en er is een zonnig terras. Heb je haast? Neem dan een koffie to go. Want zeg nou zelf, je dag begint toch pas goed met een lekker kop koffie en dit geval zit je bij CUP aan het juiste adres!

kindje CUP