Dit zijn de eigenaren van restaurant Les Copains

Geschreven op 27 maart 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Eric en Debbie Ketel

Wie al weleens bij Les Copains heeft gegeten kent ze zeker. Debbie en Eric, de eigenaren van dit heerlijke visrestaurant in Delft. Twee fijne, gastvrije en warme personen met passie voor eten en hun gasten.

Maar wat drijft dit stel om jaar in jaar uit hun gasten met hart en ziel te ontvangen en te verwennen met al het lekkers dat uit de zee komt? Wij stellen ze graag aan je voor!

Horeca als gezamenlijke passie

Eric en Debbie leerden elkaar kennen toen zij beiden werkzaam waren bij Orangerie Congresgebouw en de vonk sloeg al snel over. Allebei hebben ze jarenlang in verschillende horecabedrijven gewerkt in Den Haag en Scheveningen. Zo werkte Debbie bij de Uithof, Bistro de Zoute Zoen en Restaurant Fouquet in Voorburg. Eric werkte bij onder andere Lee Towers Palace, Restaurant da Roberto en Seinpost. Bij dit laatste restaurant is Eric zijn liefde voor vis aangewakkerd.

Restaurant Les Copains

Voorkant Les Copains nieuwe siteDe vader van Debbie was eigenaar van een restaurant in Delft. Toen hij in 2003 aangaf met het restaurant te willen stoppen, ontstond het idee bij Eric en Debbie om de zaak over te nemen. Doordat de liefde voor vis bij Eric was aangewakkerd en opende zij de zaak als visrestaurant Les Copains. Inmiddels runnen zij Les Copains alweer 17 jaar vol enthousiasme en passie.

Eric tovert de meest heerlijke visgerechten uit zijn keuken, waarbij hij naast een aantal vaste favorieten op de kaart iedere maand een nieuw menu samenstelt om zijn gasten te kunnen blijven verrassen.

En ondertussen zorgt Debbie er avond na avond, samen met haar collega Pascal voor de gasten zich thuis en welkom voelen. Hun doel is iedere avond weer om ervoor te zorgen dat hun gasten een hele fijne en gezellige avond hebben met heerlijk eten.

Geprezen om de heerlijke visgerechten

heerlijke visgerechten bij Les CopainsDe kookkunsten van Eric krijgen al jaren waardering. Zo komt Les Copains al jaren hoog in de waardering van de Gouden Pollepel en is Les Copains al meerdere malen opgenomen in de GaultMillau gids en de Michelin gids.

Dus voor wie dit gezellige restaurant met heerlijke visgerechten in de Delftse Breestraat nog niet heeft ontdekt, is Les Copains een echte aanrader!

Al hun heerlijks nu thuisbezorgd

Helaas is Les Copains op dit moment door de coronacrisis gesloten. Maar je kan hun heerlijkheden uit de zee nu wel bestellen voor thuis. Vis, kreeft, oesters en meer.

Neem dan contact met ze op via 📞 0152144083 of via per mail lescopains@live.nl. Ze komen het gewoon bij jou langs brengen !!!

kreeft van Les Copains