Een heerlijke massage bij Blitz Wellness

Geschreven op 14 juni 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Blitz massage uitgelicht

Blitz gang met behandelkamersOp 30 mei mocht ik alweer 40 jaar worden. Voor mijn collega Ester was dit de aanleiding voor een ontspannen cadeau: een massage bij Blitz Wellness in Heemstede!

Verrassing!

Ester had mij nog niet verteld wat we gingen doen. Ik moest er alleen voor zorgen dat ik op vrijdagmiddag geen andere afspraken had. Ik was natuurlijk stik nieuwsgierig naar wat we gingen doen, maar Ester liet niets los. Op 7 juni was het dan zover: we gingen op stap naar Heemstede! Grappig was dat Blitz precies dat weekend 10 jaar bestond, dus dubbel feest! Gefeliciteerd nog Blitz!

Heemstede

Toen we aankwamen hebben we eerst even door het centrum gewandeld om te kijken wat voor winkels er allemaal in Heemstede zitten. Het centrum is veel groter dan we hadden verwacht! Er zitten daar een heleboel leuke winkels, boetieks en restaurantjes. Dus Heemstede is ook zeker de moeite waard om lekker te gaan shoppen. Wij hebben nog even wat gedronken op het terras van De Heerlijkheid. Ze hebben aan de achterkant ook nog een heel sfeervolle tuin. De moeite waard dus!

Nog steeds geen idee

Ik wist op het terras nog steeds niet wat we gingen doen en ik word daar altijd een beetje zenuwachtig van. Verrassingen zijn niet echt mijn ding, namelijk. Toen we na de ice tea in de richting van Blitz liepen, begon ik wel wat te vermoeden. Maar nog steeds was de vraag: wat dan? Gaan we floaten, krijgen we een gezichtsbehandeling, een massage of gaan we onder de zonnebank? Ik had werkelijk geen idee.

Het is een…

Eenmaal binnen werd gelukkig al snel bekend wat we gingen doen: ik kreeg een heerlijke massage! Dat was lang geleden dat ik die heb gehad! Ik geloof dat mijn laatste massage in een Turkse hamam in Bodrum was, dit is *kuch* 19 jaar geleden. Ik was dus erg benieuwd! Ik werd gekoppeld aan een dame van Blitz en we gingen samen naar de behandelkamer.

… massage!

De kamer was erg sfeervol. Het licht was gedimd en er werd rustige muziek gedraaid. Onwennig kleedde ik me uit (gelukkig mocht mijn ondergoed aanblijven) en mocht ik op de behandeltafel liggen met mijn gezicht in het gat. Meteen schoten er wel duizend gedachten door mijn hoofd, maar vooral de vraag: is het de bedoeling dat ik met haar praat zoals bij de kapper of juist niet? Maar eigenlijk ging het al snel helemaal vanzelf. Mijn schouders zaten behoorlijk vast, dus toen ze die onder handen nam, voelde ik dat goed. Maar verder was de massage helemaal ontspannen en relax. Vooral de hoofdmassage vond ik heerlijk!

Balie Blitz

Helemaal zen

Na de massage voelde ik me helemaal ontspannen en rozig. We moesten nog wel een aardig stukje rijden voor we weer thuis waren, maar gelukkig was het daarna wel lekker weekend. Heel veel heb ik de rest van de dag ook niet meer gedaan en ik heb die nacht heerlijk geslapen. Dus wil je jezelf of een ander eens flink verwennen? Dan is een massage bij Blitz echt een aanrader! Bedankt Ester voor dit geweldige cadeau!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogs en win-acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer wat!