Vakantievoorpret op de Ibiza Xperience Fair!

Geschreven op 25 februari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Het voorjaar staat voor de deur! Dan begint het bij veel mensen weer te kriebelen. Vakanties zijn geboekt, maar die laten nog even op zich wachten. Daarom is het extra leuk om vakantievoorpret te hebben bij de Ibiza Xperience Fair! Deze gezellige, zomerse beurs wordt dit jaar gehouden op 21 en 22 maart in de Brabanthallen in Den Bosch. Daar kan je alvast helemaal in de zomerse sferen komen!

Ibiza Xperience Fair: minivakantie in eigen land

Hoe fijn is het om alvast helemaal in de vakantiestemming te komen en jezelf te verwennen met zomerse items om te dragen of om je huis mee te decoreren. Tijdens de Ibiza Xperience Fair kan je shoppen bij maar liefst 150 kramen, groot en klein. Is de Ibiza Xperience Fair van een soort vakantiebeurs maar dan speciaal gericht op één specifiek eiland? Nee! Ibiza is een manier van leven! Het is niet voor niets een Xperience; een “beleving” dus. Bij binnenkomst worden je verwachtingen al overtroffen, want je waant je meteen op een gezellige hippie markt!

Thema van dit jaar

Het thema van dit jaar is de Ibiza Night Market. Dus geen fel verlichte hal, maar sfeervol en donker. Uiteraard is er genoeg te zien want iedere stand heeft haar eigen licht. Het is onmogelijk om niet het happy hippie gevoel te krijgen!

Wat kan je van de Ibiza Xperience verwachten?

Ibiza is veel meer dan alleen een vakantie-eiland. Het is een hele lifestyle. Omdat de Ibiza-style zo veelzijdig is, is het aantrekkelijk voor een breed publiek. Naast geweldige meubels en kunst, vind je er romantische boho kleding en sieraden. Ook aan de inwendige mens is gedacht: er zijn namelijk foodstands en foodtrucks te vinden waar je heerlijk kan eten en drinken. Wil je liever een henna-tatoeage of een lekkere massage?

Dat kan ook tijdens dit event! De sfeer is heel relax en ongedwongen, net zoals op het Spaanse eiland zelf. En de dj zorgt ook nog eens voor heel fijne muziek, wat wil je nog meer?

Groot succes

Dat evenementen als de Ibiza Xperience Fair een groot succes zijn bewijst het feit dat dit de zesde keer is dat het evenement wordt georganiseerd. De Ibiza Xperience  Fair wordt dit jaar wel op een nieuwe locatie gehouden, namelijk in de Brabanthallen in Den Bosch. En als lezeres van OpstapmetLisa maak je de maand maart kans op tickets! Wil je weten hoe je kans maakt? Lees dan snel hier. (Link)

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips en winacties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!