Een weekendje weg bij het Carlton Ambassador Hotel

Geschreven op 6 juli 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Carlton Ambassador

Van een van onze lezeressen ontvingen wij een blog over haar weekendje weg bij het Carlton Ambassador Hotel. Deze willen wij jullie natuurlijk niet ontnemen:

Een moment van totale ontspanning, even geen zorgen, boodschappenlijstjes of vragende kinderen…dat is héél lang geleden. Ook die fijne momenten samen schieten er jammer genoeg regelmatig bij in, omdat er naast werk, het huishouden en een poging tot sporten ook nog zo veel andere dingen moeten gebeuren. De hoogste tijd om samen volop te gaan genieten! Gelukkig hebben we van opa en oma het aanbod gekregen om op te passen zodat wij er even lekker tussenuit kunnen.

Een weekendje ontspannen en genieten

Na het aanbod van opa en oma zijn de direct een hotelovernachting gaan boeken. We hebben gekozen voor  het Carlton Ambassador in Den Haag, mét ontbijt en driegangendiner bij. Na het boeken duurt het nog ruim 2 weken voor het daadwerkelijk zo ver is en dat terwijl we zo uitkijken naar een beetje quality time samen!

Eindelijk is het dan zover! Het hotel ligt aan een prachtige laan met oude kastanjebomen in het centrum van Den Haag. De winkels van het Noordeinde, het gezellige Anna Paulownaplein en de Paleistuinen zijn echt vlakbij. Het hotel ziet er heel charmant uit en eenmaal binnen krijgen we direct het gevoel dat we een goede keuze hebben gemaakt.

De receptioniste is super vriendelijk, biedt aan ons te helpen met de bagage, heeft nog een aantal tips voor leuke winkelstraatjes en lijkt helemaal te begrijpen wat wij bedoelen met een weekendje samen zijn.

Entree hotel

Het hotel ademt romantiek

We hebben een Deluxe kamer geboekt en deze blijken net gerenoveerd te zijn. De kamer is gelegen op de 4e etage en ziet er heel romantisch uit. En met de heerlijke bedden wanen we ons als een god in Frankrijk.

’s Avonds dineren we op het terras van het hotel en even wanen we ons aan de Côte d’Azur, om spreekwoordelijk maar in Frankrijk te blijven. Alle gerechten zijn even lekker, we laten ons verwennen met mooie wijnen en het dessert is net een kunstwerkje. We kunnen ongedwongen genieten en kunnen, dankzij een fijne fleecedeken van het hotel, de rest van de avond heerlijk samen buiten zitten. Dit is precies waar we aan toe waren!

Heerlijk uitgeslapen aan het ontbijt

De volgende ochtend worden we geheel ontspannen, uitgeslapen wakker en verheugen we ons, ondanks het uitgebreide diner de vorige avond, op het ontbijt! Het hele weekend voelt als een feestje, dus bij het ontbijt besluiten we de aangeboden Champagne niet af te slaan. We proosten op de belofte dit echt vaker te doen!

Het ontbijt is zeer uitgebreid en mijn ogen blijken helaas groter dan mijn maag. Je mag naar wens een eitje laten bereiden, er zijn verse croissants en zoete broodjes, heerlijk vers brood om zelf te snijden, lekker beleg. Dit is een geweldig besluit van een geweldig weekend bij het Carlton Ambassador. Wij komen zeker terug.

Deluxe kamer 4e etage

Groetjes