Escape room ESC-Amsterdam: de ervaring van Anneke

Geschreven op 8 oktober 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Escape room Amsterdam terras (2)

Een tijdje geleden waren wij op bezoek bij ESC Amsterdam en mochten wij hun escape room ‘Het Beleg van Amsterdam’ uitproberen. Natuurlijk willen wij jou, zonder al te veel hints te geven, laten weten hoe onze ervaringen waren. Deze keer de ervaring van Anneke.

Ben je al eens eerder naar een escape room geweest?

Dit was de allereerste keer dat ik naar een escape room ben geweest en ik kon me er nog niet zoveel bij voorstellen. Maar ik ga graag een uitdaging aan!

Wat was je eerste indruk?

De opdracht was om te ontsnappen uit een kamer die zich afspeelt in de 13de eeuw. Het zag er heel leuk en gedetailleerd uit! Ik had meteen zin om aan de slag te gaan.

Escape room Schedel

Wat dacht je toen je bezig was?

De opdrachten moet je samen uitvoeren, dus je moet echt samenwerken. We vulden elkaar erg mooi aan. Er waren opdrachten bij waarbij je echt moet puzzelen, maar er zijn ook opdrachten waarbij je logisch na moet denken. Dat is leuk, want zo kan iedereen zijn of haar sterke kant inbrengen.

Wat vond je ervan?

Het lukte ons om in 54 minuten te ontsnappen! Dat geeft wel echt een kick! Los daarvan was het gewoon een heel gezellige middag en omdat de escape room midden in een leuke omgeving van Amsterdam was, konden we ervoor en erna ook nog even lekker op een terrasje zitten en winkels kijken. Het was echt een gezellige middag!

Wil jij ook kaarten bestellen om dit samen met je vriendinnen of collega’s de gaan doen? Klik dan snel hier en bestel je kaarten!