Escape room ESC-Amsterdam: de ervaring van Annemarie

Geschreven op 26 november 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Escape NL Groepsfoto

Afgelopen zomer waren wij op bezoek bij ESC Amsterdam en mochten wij hun escape room ‘Het Beleg van Amsterdam’ uitproberen. Natuurlijk willen wij jou, zonder al te veel hints te geven, laten weten hoe onze ervaringen waren. Deze keer de ervaring van Annemarie.

Ben je al eens eerder naar een escape room geweest?

Het was voor mij de eerste keer dat ik naar een escape room ben geweest. Ik wist ook helemaal niet wat ik kon verwachten, maar ik hou wel van een uitdaging.

Wat was je eerste indruk?

Deze escape room is helemaal ingericht volgens de Middeleeuwen. Het ziet er heel spannend uit!

Wat dacht je toen je bezig was?

De puzzels zijn behoorlijk uitdagend, maar we waren met vier fanatiekelingen dus  zodra we binnen waren gingen we meteen aan de slag. Het grappige is dat we heel goed konden samenwerken en elkaar konden aanvullen op bepaalde punten. Daardoor was het echt heel leuk.

Zou jij Escape room ESC-Amsterdam aanraden?

Zeker! Het duurt niet te lang (het is de bedoeling dat je binnen een uur weet te ontsnappen), dus het is prima om als kort uitje te doen. De ligging is wat dat betreft ideaal want je kan ervoor of erna nog even lekker wat eten, een drankje doen of even shoppen. Leuke aanrader voor een dagje Amsterdam!

Wil jij ook kaarten bestellen om dit samen met je vriendinnen of collega’s de gaan doen? Klik dan snel hier en bestel je kaarten!