Escape room ESC-Amsterdam: de ervaring van Pauline

Geschreven op 13 september 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Pauline uitgelicht

Pas geleden waren wij op bezoek bij ESC Amsterdam en mochten wij hun escape room ‘Het Beleg van Amsterdam’ uitproberen. Natuurlijk willen wij jou, zonder al te veel hints te geven, laten weten hoe onze ervaringen waren. Deze keer de ervaring van Pauline.

Ben je al eens eerder naar een escape room geweest?

Ik ben wel eens eerder naar een escape room geweest met mijn zoon. Ik hoefde dus ook niet lang na te denken toen ik de winactie op Facebook zag! Ik wilde dit nog wel een keer meemaken en ik was dan ook heel blij dat ik, samen met mijn vriendin Annemarie mee mocht naar Amsterdam.

Pauline op zoek

Wat was je eerste indruk?

Toen ik binnenkwam vond ik het vooral een spannende escape room. De kamer speelde zich af in de 13e eeuw en stond daarom ook vol met “oude” dingen. Wel heel mooi in elkaar gezet, hoor! Heel realistisch.

Wat dacht je toen je bezig was?

De tijd vloog voorbij en soms wist ik echt niet waar ik moest kijken. Ik had echt niet verwacht dat we het zouden redden, zeker niet toen er ook nog een verrassing bleek te zijn die we niet hadden zien aankomen! Je moet namelijk binnen een uur zien te ontsnappen. Mission impossible! Maar met een kleine aanwijzing hebben we het netjes binnen de tijd gered!

Wat vond je ervan?

Ik vond het heel leuk om te zien hoe goed we met z’n allen konden samenwerken. Steeds wanneer ik dacht dat we vastgelopen waren, zag iemand anders ineens iets waardoor we weer verder konden. We hebben het echt samen gedaan en dat geeft een kick. Dat maakt deze escape room echt heel leuk! Na afloop hebben we ook nog gezellig een drankje gedaan. Dat was een leuke afsluiting van een superleuke dag!

Wil jij ook kaarten bestellen om dit samen met je vriendinnen of collega’s de gaan doen? Klik dan snel hier en bestel je kaarten!