Eten en feesten in de mergelgrotten van Zuid-Limburg!

Geschreven op 23 februari 2018
Leestijd 2 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Daelhemergroeve in de mergelgrotten

Ben je op zoek naar een echt bijzonder restaurant? Dan is het Daelhemergroeve Restaurant in Valkenburg echt een aanrader! Dit unieke restaurant bevindt zich namelijk in de mergelgrotten van Zuid-Limburg! Je kan er dagelijks voor een heerlijke lunch terecht en op donderdag tot en met zondag kan je er ook dineren. Beleef onvergetelijke tijd in de Limburgse grotten!

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw feest?

Naast lekker lunchen en dineren kan je er ook terecht voor een bijzonder bedrijfsfeest. Jaarlijks organiseert het Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg feesten voor meer dan 250 bedrijven. Je kan hierbij denken aan personeelsuitjes met een teambuilding activiteit. Het restaurant biedt ook ruimte voor presentaties, workshops en vergaderingen. De bijzondere ondergrondse ambiance zorgt voor een unieke sfeer. Bovendien kan je genieten van heerlijke maaltijden die door de chefkok in de open keuken worden bereid.

Trouwen in de mergelgrotten

Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg beschikt sinds 2010 over de enige officiële ondergrondse trouwlocatie van Nederland! Hoe bijzonder is het om je ja-woord in de Valkenburgse mergelgrotten te geven? De grot is op een prachtige manier ingericht met 31 schilderijen van Jan Kruysen. Op de portretten, die in 1924 geschilderd zijn, zijn belangrijke Limburgers te vinden. De locatie wordt bovendien romantisch aangekleed met honderden brandende kaarsen. De feestzaal biedt plaats aan groepen tot 350 personen. Je kan dus heel je familie en al vrienden uitnodigen om bij jouw bijzonderste dag aanwezig te zijn. De mergelwanden geven een warme uitstraling aan de ruimte en de grot is zodanig aangepast dat het van alle moderne gemakken is voorzien.

Trouwen-Trouwlocatie-Daelhemergroeve-Valkenburg

De vriendelijke medewerkers geven graag advies

Bent je geïnteresseerd in het organiseren van een bedrijfsfeest of huwelijk in Daelhemergroeve Restaurant Valkenburg? Neem dan vrijblijvend contact met op. De medewerkers van de Daelhemergroeve adviseren je graag over de mogelijkheden op het gebied van entertainment, decoratie en muziek. Uiteraard kan je een kijkje komen nemen in de grotten. De medewerkers van de Daelhemergroeve zorgen ervoor dat jouw feest tot in de puntjes verzorgd is. Beleef samen met jouw gasten een onvergetelijke tijd!