CaDance Festival online!

Van 28 januari
Tot 6 februari
19:30 uur opening
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
CaDance

De 20ste editie van het CaDance festival van Korzo Theater gaat donderdag 28 januari van start! En helemaal coronaproof want je kan het hele festival volgen vanuit je eigen woonkamer!

Wat kan je er verwachten?

Het CaDance Festival bestaat uit verschillende onderdelen zoals livestreams, studiotalks en zelfs tutorials! Voor de livestreams kan je online kaarten kopen, bij de opening op 28 januari om 19:30 uur en de diverse studiotalks kan je gratis aanschuiven. Tijdens de studiotalks krijg je een kijkje achter de schermen van de makers. Hoe kijken zij naar bepaalde dingen? Jij als publiek mag uiteraard meepraten. Bij de tutorials geven diverse makers lessen in diverse dansstijlen! Daarnaast zijn er ook Live reportages vanuit het mediacafé van Korzo. Maar kijk je liever naar een goede dansshow, dan zijn de livestreams echt geweldig.

Speciale aanbieding

Er worden tijdens het CaDance Festival van 28 januari tot en met 6 februari 2021 zes livestreams gegeven waar jij bij kan zijn. Korzo heeft een speciale actie, namelijk 4 halen, 3 betalen! Dus, koop je kaarten voor 4 van de livestreams, dan krijg je er 1 gratis! Zorg er wel voor dat je tijdens het bestelproces de actiecode BUY3GET1 meegeeft. Meer livestreams volgen mag natuurlijk ook!

Praktische informatie

Het CaDance festival gaat van start op 28 januari met een (gratis) opening om 19:30 uur. Kaarten voor de livestreams kosten € 9,- per livestream. Je kan je tickets hier bestellen. Bekijk het volledige programma van CaDance hier. Veel plezier!