Culinaire wandeling “Rondje langs de Vliet” in Rijswijk en Voorburg

Van 6 maart
Tot 6 maart
vanaf 12:00 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Rondje langs de Vliet

Trek de wandelschoenen maar aan! Want op zaterdag 6 en zondag 7 maart organiseren 5 toprestaurants in Rijswijk en Voorburg een heerlijke wandeling. Letterlijk. Want tijdens deze wandeling van 11 kilometer heb je 5 culinaire tussenstops waar je kan genieten van heerlijke take-away hapjes en drankjes*.

Wat kan je er verwachten?

Wanneer je mee wilt doen met deze culinaire wandeling kan je op de website een starttijd kiezen. Per dag kan je kiezen uit een groot aantal starttijden, dus als je op tijd bent, zit je er zeker bij. De route staat ook op deze website. Je volgt de route volgens een vast schema. Dat is anders dan bijvoorbeeld bij de WijnSpijs wandelingen. Je start bij Restaurant ’t Ganzenest, vervolgens kom je aan bij Restaurant Elea, dan maak je een uitstapje naar Voorburg met een stop in Villa La Ruche en via Restaurant Central Park ga je weer terug naar Rijswijk voor een heerlijk dessert bij Savarin.

Praktische informatie

Deelname aan de wandeling inclusief alle hapjes kost € 45,99 (incl. € 0,99 servicekosten) p.p. Je kan hierbij ook een wijn arrangement mee bestellen voor € 30,- p.p. Moet je hierna nog met de auto naar huis? Kies dan voor de non-alcoholische variant voor € 30,- p.p. Kijk voor het menu, de starttijden en tickets op de website.