Hudson to Hudson Ride

Van 19 september
Tot 19 september
vanaf 9:30 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
hudson-ride-announcement-2021

Op zondag 19 september organiseert Restaurant Hudson voor de 5de keer de Hudson to Hudson Ride. Het doel van deze fiets- en wandeltochten is om geld op te halen voor het goede doel. De Kankerstichting!

Wat kan je er verwachten?

Je kan kiezen uit drie verschillende opties. De Hudson Power Ride van 100 km is geschikt voor mensen die al vaker op de fiets zitten en behoorlijk getraind zijn. De Hudson Power Light is een fietstocht van 60 km speciaal gericht op de sportieve of recreatieve (elektrische) fietser. Houd je niet zo van fietsen en wil je wel meedoen? Dan is de Hudson Walk van 15 km zeker iets voor jou!

Tijdens de fiets- en wandeltochten word je onderweg helemaal in de watten gelegd bij de diverse Hudson locaties, zoals bij onze eigen locatie: Hudson Voorschoten! Je krijgt hier lekkere hapjes en drankjes. Voor iedere deelnemer die finished (de finish is in alle gevallen bij Hudson Beach in Kijkduin) staat een lekkere burger en drankje klaar. Het gehele bedrag van je inschrijving en eventuele extra donatie komt ten gunste van Team Westland.

Praktische informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Hudson. Hier kan je je ook meteen inschrijven!