Letterjacht Route door Den Haag

Van 12 februari
Tot 13 februari
11:30 uur / 13:30 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Op zaterdag 12 en zondag 13 februari kan je met de Haagse Horeca Tour op pad! Dit weekend staat de Letterjacht Route op het programma.

Wat kan je er verwachten?

In plaats van weetjes over de stad krijgen jullie een lijst met vragen over Den Haag. Tijdens het wandelen beantwoord je deze vragen. Heb je de vraag goed? Dan krijg je de juiste letter. Die letters samen vormen een woord. Weet jij het codewoord te kraken? Je komt langs 4 leuke horecazaken waar je wat lekkers krijg, bij elke stop is er een vega optie. Deze route is 4 km lang. Het lopen van deze route duurt ongeveer 2 uur.

LET OP: Deze wandeling begint en eindigt niet op dezelfde plek, houd daar dus rekening mee. Je start bij Satisfaction (Reinkenstraat 66K) en eindigt in de buurt van het centraal station. In een half uurtje wandel je van het eindpunt terug naar het beginpunt. Met het OV ben je binnen 20 minuten terug.

De prijs is 3,50 per persoon. Vul dus bij “aantal” het aantal wandelaars in. Hou je alsjeblieft aan je gereserveerde tijdslot. Binnen deze tijden kan je beginnen met de wandeling. De avond vóór je wandeling krijg je een mail met de route, het menu en de weetjes toegestuurd. Bestel je tickets hier!