Lichtjesavond Delft 2020

Van 8 december
Tot 8 december
19:00 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Lichtjesavond

Voor velen is het het toppunt van december: de Lichtjesavond van Delft. Maar dit jaar gaat het er op de tweede dinsdag van december een beetje anders uit zien.

De Lichtjesavond en corona

Normaal gesproken is het altijd lekker druk tijdens Lichtjesavond met lekkere hapjes, drankjes en een hoop gezelligheid. Dat mag dit jaar helaas niet. Daarom wordt De Lichtjesavond live uitgezonden op televisie! Op deze manier kunnen mensen die er normaal niet bij kunnen zijn (mensen die slecht ter been zijn of in een zorginstelling zitten) er dit jaar wel bij zijn! Op dinsdag 8 december om 19:00 uur zal er een thuisprogramma en een liveruitzending zijn met mooie Delftse verhalen en muziek.

Waar wordt het uitgezonden?

Je kan de uitzending volgen op TV West, via de website van de Lichtjesavond en via de Facebook pagina van Indebuurt Delft. Dat zal op dinsdag 8 december vanaf 19:00 uur zijn.

Lekker extraatje!

De organisatie van De Lichtjesavond heeft samen met lokale ondernemers ook iets leuks bedacht. De Lichtjesavond 2020 editie is niet compleet zonder de Delftse Doosch, de Lichtjesavondeditie! Er zijn drie soorten dozen. De Zoetwaren Doosch, de BorrelDoosch en voor mensen die echt willen genieten: de 3-gangen DinerDoosch! De Delftse Doosch is te bestellen via de website van de Lichtjesavond!