UITGESTELD – Liz Dans Flamenco Show

Van 1 november
Tot 1 november
15:00
Geschreven door Ester
Ester
Liz Dans Flamenco

Helaas is de Flamenco Show van Liz Dans uitgesteld naar juli 2021. Wij houden je op de hoogte!

Op zondag 1 november kunnen liefhebbers van de Spaanse Flamenco Dans hun hart ophalen tijdens de dansvoorstelling met Daniel Navarro als speciale gast uit Spanje.

Lizzy Verloop

Lizzy droomt al haar hele leven over een eigen flamenco dansschool en een eigen Flamenco voorstelling. De dansschool is gelukt en op 1 november mag zij alweer haar derde voorstelling geven, deze keer in de Rijswijkse Schouwburg. Ga er maar vanuit dat het een show gaat worden met enorm veel passie en liefde voor de dans.

Wat kan je verwachten?

Naast een geweldige Flamenco voorstelling kan je ook genieten van een echt Spaans feest. Na afloop kan je genieten van een lekker drankje en een proeverij van Spaanse tapas. Die zitten inbegrepen bij je ticket! Uiteraard zijn er nog veel meer tapas en lekkere drankjes, dus blijf vooral lekker hangen. En neem ook je dansschoenen en gitaar mee als je daar zin in hebt!

Tickets en info

Tickets kosten € 19,00 en kunnen op de website van de Rijswijkse Schouwburg besteld worden. Parkeren op het eigen parkeerterrein is gratis, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Kom daarom bij voorkeur op de fiets of met het OV. Veel plezier!