Urban Walk Den Haag

Van 19 september
Tot 19 september
8:30 uur tot 17:00 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Den Haag

Op zaterdag 19 september is het zover: de vierde editie van de Urban Walk Den Haag wordt gehouden! Helaas moest dit evenement twee maal eerder worden verplaatst vanwege Covid-19, maar drie keer is scheepsrecht!

Wat kan je er verwachten?

Je gaat al wandelend op ontdekkingstocht door de Haagse binnenstad en daar doe je allerlei mooie, interessante gebouwen aan. Tipje van de sluier: je wandelt langs Paleis Noordeinde, over het Binnenhof en je komt op mooie hofjes! Je kan kiezen voor 12 of 20 km.

Praktische informatie

Een startnummer kost € 21,-. Daarvoor krijg je een volledig uitgestippelde route met versnaperingen, medische assistentie, een startbewijs per post en natuurlijk een unieke Urban Walk Den Haag herinnering. Hou de website in de gaten voor de meest actuele informatie en er worden daarop ook steeds stukjes route prijsgegeven.

Covid-19

Helaas, corona is de wereld nog niet uit. Dus ook bij dit evenement worden er maatregelen genomen. Zo zijn er verschillende start-waves waarin maximaal 220 mensen tegelijk mogen starten. Er is hierdoor voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. Kom niet eerder dan 15 minuten voor jouw startwave naar de start en ga na het evenement direct naar huis. Helaas kunnen er geen supporters mee. Goed om te weten: mocht de Urban Walk Den Haag niet doorgaan, dan geldt jouw startnummer voor de eerstvolgende editie.