Wat is er te doen deze zomer?

Van 15 april
Tot 15 april
19:00 uur
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Online evenement

Op donderdag 15 april organiseren wij onder leiding van onze stagiaire Noa Brinkman een online evenement over de leukste uitjes en activiteiten die komen gaan!

Wat kan je er verwachten?

Op donderdag 15 april kan je vanaf 19:00 uur online meedoen aan ons evenement. Dit zal deels live en deels vooraf opgenomen zijn. Dat laatste omdat we er zeker van willen zijn dat de verbinding niet ineens wegvalt. Je kan ons tijdens het evenement ook live chatten en wij zitten klaar om je antwoord te geven. Tijdens dit evenement geven wij je tips voor leuke uitjes en activiteiten van de komende tijd. Wat is er allemaal te doen dit voorjaar en deze zomer? We willen je er wel op wijzen dat voor alle evenementen geldt dat ze op het laatste moment aangepast of geannuleerd kunnen worden vanwege de dan geldende Coronamaatregelen.

Aanmelden

Het evenement duurt ongeveer een uurtje. We zouden het leuk vinden als je erbij bent! Aanmelden is gratis en heel gemakkelijk via deze link. Dus zorg voor wat lekkers te eten en te drinken en doe gezellig mee!