Winter in ARTIS

Van 1 december
Tot 3 januari
Zie bericht voor tijden
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Winter in Artis

GEANNULEERD (TENMINSTE) TOT EN MET 19 JANUARI 2021

Deze winter is dierenpark ARTIS in Amsterdam nóg magischer dan normaal. Naast alle bijzondere dieren zijn er ook heel veel mooie lichtjes te bewonderen!

Wat kan je er verwachten?

Met de speciale ARTIS-app beleef je je bezoek aan ARTIS nóg intenser. Op verschillende plaatsen wordt er van alles verteld over de dieren, de planten en de monumenten. Ook worden er workshops gegevens, zoals de workshop vogelvoer maken. In het planetarium zijn bijzondere voorstellingen en voor kinderen is er een speciaal doe-boek gemaakt. Hiermee leren ze het park en de dieren nog beter kennen. Dit doe-boek kost € 4,95.

Praktische informatie

Normaal gesproken is het park geopend tot 17:00 uur, maar in de winter en tijdens de kerstvakantie en in de weekenden is ARTIS geopend tot 19:00 uur. Dan kan je extra lang van de gezellige lichtjes genieten. Let op: op 25 en 26 december is het park geopend tot 17:00 uur en op 31 december tot 16:00 uur. Kaarten zijn alleen vooraf online te verkrijgen. Een ticket kost € 24,00, kinderen van 3 tot en met 9 jaar betalen € 20,50 en kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang.

Adresgegevens

ARTIS
Plantage Kerklaan 38 – 40
1018CZ Amsterdam