Exclusieve koopavond bij Kado om de Hoek was succes!

Geschreven op 16 november 2018
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Event Kado om de Hoek uitgelicht

Op donderdag 15 november hadden wij ons tweede OpstapmetLisa Event! Deze keer mochten we langskomen voor een exclusieve koopavond voor onze lezeressen bij Kado om de Hoek in Den Haag!

Exclusieve koopavond

De feestdagen staan natuurlijk weer voor de deur en daarom was de keuze voor de locatie dit keer snel gemaakt. Want het is natuurlijk heel leuk om met bijzondere sinterklaas cadeautjes of kerstcadeaus aan te komen tijdens de feestdagen! Dat lukt zeker bij Kado om de Hoek. Ze hebben ook hele leuke wenskaarten die je niet snel in de reguliere schappen vindt.

Eigenaar Jos koopt met zijn partner alle leuke spullen in op beurzen in Parijs en Milaan. Per 1 januari neemt Suzan het stokje over van Jos, die dan gaat genieten van zijn welverdiende pensioen. Suzan werkt zelf ook al jaren in de zaak, dus Kado om de Hoek is bij haar in heel goede handen.

Op het gemak

De winkel staat bomvol leuke dingen. Daarom loop het het risico iets over het hoofd te zien. Door de exclusieve koopavond had iedereen eens lekker de tijd om een aantal keer de winkel rond te gaan. Hierbij kwamen steeds weer andere leuke cadeaus boven water. Het duurde dan ook niet lang of iedereen had al aardig wat leuke spulletjes in de mandjes. Speciaal voor OpstapmetLisa werd er een korting gegeven van 10% op alles in de winkel. Daarnaast kregen de lezeressen ook nog op een artikel naar keuze 15% korting. Dat is leuk inkopen voor de feestdagen!

Lekker hapje en drankje

Shoppen maakt hongerig en dorstig en daarom hebben we ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Dat was soms wat onhandig shoppen, dus daarom werden alle mandjes op een rij gezet zodat iedereen de cadeaus daarin kon stoppen. Ideaal dus!

Event Kado om de Hoek Jos en Suzan

Leuk ingepakt

Wanneer het mandje vol was en onze gasten het idee hadden dat de hele winkel binnenstebuiten was gekeerd, was het tijd voor Jos en Suzan om in te pakken. Dat is een feestje op zich, want bij Kado om de Hoek worden de cadeaus met veel liefde en geduld ingepakt. Zo werden onze cadeaus ook ingepakt voor de juiste gelegenheid. Er wordt bij ieder cadeau gevraagd voor welke gelegenheid het is en geen cadeau is hetzelfde. De verpakking is daardoor eigenlijk al een cadeautje op zich.

Groot succes

Alle deelnemers aan dit tweede event zijn goed geslaagd en gingen met een brede glimlach naar huis. Dit was zeker een groot succes en we doen het volgend jaar dunnetjes over! Bedankt Jos en Suzan, het was een topavond!

PS: Ook jij kan tot het einde van dit jaar profiteren van 10% korting bij Kado om de Hoek. Download daarom vandaag de voucher nog!