Feestkleding in Coronatijd

Geschreven op 4 december 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
feestkleding coronatijd

Onze nieuwste gastblogster en tevens stagiaire Claudia komt uit de modebranche. Dus is een blog over feestkleding haar op het lijf geschreven! Want zelfs al zitten we middenin de beperkingen rondom Corona deze feestdagen, dat geeft je nog geen excuus om in je pyjama te blijven lopen. Mooie kleding draagt bij aan een feestelijk gevoel. En tel daar nog wat make-up tips van Martine bij op en het feest kan niet meer stuk!

Baby, There’s COVID outside

feestkleding corona

Fashion trends voor thuis 

Door Corona kunnen we helaas de feestdagen niet vieren zoals we gewend zijn. Veel plekken zijn gesloten en er zijn veel maatregelen waar je rekening mee moet houden. Maar dat betekent niet dat we er niet goed uit kunnen zien in de feestdagen. Want zelfs al vier je kerst dit jaar in kleine kring, een beetje glamour kan geen kwaad!

Denk bijvoorbeeld aan een trendy off- schouder top met een glimmende lak- of leren broek. Met zo’n broek zorg je ervoor dat je look nét iets extra’s heeft en je kan deze prima combineren met een oversized/wijde trui voor een comfortabele look! Je kan ook denken aan een mooie top met een oversized broek. Dus dat je het juist omdraait. Zo zie je er goed uit zonder dat het teveel is.

Deze look is zeker een aanrader als je thuis de feestdagen viert dus niet al te veel poespas wilt maar er toch goed en verzorgd uit wilt zien.

Little black dress

Feestelijke kleding

Shoppen uit je kast

Een zwart jurkje hoort eigenlijk bij elke vrouw in de kast te hangen. Super simpel en toch feestelijk en netjes. Door je jurkje te combineren met leuke accessoires ziet deze er meteen al anders uit. Het maakt dus niet uit of dit jurkje al jaren in je kast hangt.

Natuurlijk kan je ook voor extravagantie gaan en juist uitpakken met glitters! Misschien wat minder comfortabel maar wel heel erg feestelijk! Leuk om te combineren met een leren jasje. Stoer en toch vrouwelijk.

A very Covid Chrismas

Fashion tips voor wanneer je op pad gaat

Feestkleding corona

Ga je iets ondernemen met de kerst waar toch wat meer mensen rondlopen en is een mondkapje verplicht? Zorg dan voor een fashionable mondkapje! Glam- up! Je mondkapje moet je niet zien als een belemmering, maar als een extra accessoire dat je mooi kan combineren met de outfit van je keuze. Wees niet bescheiden of onzeker om je mondkapje en laat die simpele blauwe lekker thuis.

De mode past zich aan het jaar en situatie aan waar het in is. En mijn advies is dan ook dat jij precies hetzelfde moet doen. Pas je aan naar de situatie met jouw eigen draai en karakter erin. De corona tijd is een uitdaging maar dat betekent niet dat je niet tevreden de deur uit kan gaan. Voor de coronatijd waren er genoeg ontwerpers die een mondkapje als een accessoire gebruikten, dus gewoon doen!

Fijne feestdagen! Groetjes, Claudia

Wil je op de hoogte blijven van onze tips, blogs en winacties? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Dan mis je niets meer!