Geniet van een goede kop koffie bij BRUUT espresso en wijnbar

Geschreven op 8 juni 2018
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Irene
Tante Truus kan Alles
BRUUT uitgelicht

Nog niet zo lang geleden opende BRUUT espresso en wijnbar haar deuren. Op het Stadhuisplein in Zoetermeer pal naast of eigenlijk in het nieuwe stadshuis. Een unieke locatie op dit gezellige plein vol verschillende horecagelegenheden. Ik ben er nu al een paar keer geweest en ik kan niets anders zeggen dan dat dit één van mijn favoplekken is voor een goede kop koffie. De koffie van BRUUT is denk ik extra lekker omdat zij de koffie op locatie branden. Zoetermeer heeft hiermee een heuse stadsbranderij. En ik kan je zeggen dat het met de koffie van BRUUT écht genieten is.

Of je nu gaat shoppen of werken

De espressobar is dagelijks al vanaf 8:00 uur open en beschikt over sterke WIFI, meerdere stroompunten en draadloze opladers (Qi oplaadpunten). Ideaal als jij net als ik thuis werkt en een zakelijke afspraak hebt of even ongestoord wil werken.

En wil je een dagje shoppen in Stadshart Zoetermeer? Dan kan je al lekker vroeg terecht voor een lekkere kop koffie of thee. Zo ben je helemaal opgeladen voordat jij losgaat met het shoppen! Je kan natuurlijk later nog een keer terug voor een extra shot cafeïne of een kopje verse thee. En als je uitgeschopt bent geniet je van een goed glas wijn of bier.

Maar je kan natuurlijk ook net als ik gewoon lekker tijd voor jezelf nemen en dan is Bruut een goede plek om even op te laden. Geef me koffie met een lekker smaakje, de zon zodat ik buiten op het terras kan zitten en ik ben een blij mens!

De koffiekeuze is enorm

Naast de standaard koffies zoals filterkoffie, americano, espresso, cappuccino en latte macchiato heb je ook keuze uit een aantal specials; Caramel Macchiato, Latte Vanille en BRUUT Bounty. En die laatste kan ik je zeker aanraden als je net als ik gek op kokos bent. En met deze warme dagen is een iced cappuccino ook aan te raden. Je kan deze ijskoffie in verschillende smaken bestellen. Dan zijn er ook nog verschillende koffiecocktails en je kan ervoor kiezen om in plaats van gewone melk voor bijvoorbeeld havermelk of soyamelk te gaan. Er is zoveel keuze dat het gewoon nog moeilijk kiezen is. En kan je geen genoeg krijgen van de heerlijke koffie dan kan je in de espressobar of in de webshop terecht voor je eigen zak BRUUT-koffiebonen.

Ook aan de theedrinkers is gedacht

Natuurlijk zijn er ook verschillende soorten thee te bestellen. Je kunt kiezen voor de standaard thee en kiezen uit verschillende smaken of je gaat voor verse gember- of muntthee. Of wat dacht je van verse zoethoutthee?

Wijnbar

Is het al borreltijd? Je kan bij BRUUT kiezen uit 28 wijnen, 8 bieren van de tap en 25 bieren op fles. Keuze genoeg dus! Vind je het nou moeilijk kiezen dan kan je altijd voor een casting gaan. Bijvoorbeeld de BBT (BRUUT Bier Tasting) waarbij je 7 proefglaasjes bier en een tafelgarnituur krijgt. Uiteraard heeft iedere bier een eigen hapje.

Of je gaat voor de High Wine waarbij je een glaasje bubbels krijgt, keuze uit twee wijnen (wit/rood/rosé) hebt, lekkere hartige hapjes en de BRUUT Lekker Pas krijgt. Met deze pas spaar je bij elk kopje koffie of thee een BRUUT-punt en bij 10 punten is je koffie of thee naar keuze helemaal gratis.

Nieuwsgierig geworden? Breng dan zeker een bezoek aan deze gezellige espresso- en wijbar. Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt!

Liefs,
Tante Truus Kan Alles

BRUUT Espresso & Wijnbar
Stadhuisplein 23
2711 EC Zoetermeer
Telefoon: 079-3030723
Email: info@bruutbar.nl
Web: www.bruutbar.nl

Maandag         08.00 t/m 23.00 uur
Dinsdag           08.00 t/m 23.00 uur
Woensdag       08.00 t/m 23.00 uur
Donderdag      08.00 t/m 23.00 uur
Vrijdag             08.00 t/m 02.00 uur
Zaterdag          09.00 t/m 02.00 uur
Zondag             11.00 t/m 23.00 uur