Geniet van een lekkere lunch bij de leukste locaties

Geschreven op 8 november 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Lunch met vriendinnen

Soms is het gewoon even nodig: bijkletsen met die ene vriendin die het heel druk heeft en amper tijd heeft voor zichzelf. ’s Avonds uit eten is soms onpraktisch want de kinderen moeten op tijd naar bed. Je kan er ook voor kiezen om haar mee uit lunchen te nemen! Want een lunch duurt meestal niet zo lang, is toch gezellig en bij deze locaties ook nog eens heel lekker!

De gezellige huiskamer lunch

Bij De Keuken van Thijs in Utrecht geniet je van een heerlijke lunch op een heel gezellige plek. Je vindt deze gezellige lunchroom op De Biltstraat. Alle producten zijn vers en alles wordt zelf gemaakt door Thijs en zijn team.

Naast lunchroom is De Keuken van Thijs ook een behoorlijke cateringorganisatie geworden. Wij hebben er heerlijk geluncht. Echt een aanrader!

De zoete lunch

Lunch PierreIn Hillegom kan je bij Chocolaterie Pierre genieten van een heerlijke lunch met een heerlijk kopje koffie of thee erbij! En natuurlijk met iets zoets.

Wil je wat uitgebreider genieten van de lunch? Kies dan voor een Afternoon Tea of voor de echte zoetekauwen: een High Choc!

Je kan bij Chocolaterie Pierre heerlijk zitten, zowel in de gezellige opkamer als aan een Chefs’ Table.

De Amerikaanse lunch

Wanneer je bij Restaurant Hudson een lunch besteld, krijg je het beste uit de Amerikaanse keuken. Geniet van de uitgebreide lunchkaart in een gezellige, stoere ruimte. Want alle Hudson Restaurants hebben hun eigen, maar toch ook herkenbare stijl. Zo zit je bijvoorbeeld bij Restaurant Hudson Voorschoten heerlijk is de gezellige ovale zaak met rondom ramen waardoor er altijd wel iets te zien valt! Naast een lekkere lunch kan je ook kiezen voor een American High Tea! Die moet je alleen wel eerst reserveren.

Een lunch aan het water

Tot slot nog een leuke tip in het gezellige Alphen aan den Rijn. Hier kan je heerlijk lunchen bij Fijn – Wijn & Foodbar. Onlangs hebben wij nog genoten van een heerlijke lunch bij deze sfeervolle, lichte wijn- & foodbar aan de Rijn.

Want op mooie dagen kan je hier heerlijk vertoeven op het terras aan het water.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!