Genieten van de leukste chicklits tijdens de zomervakantie

Geschreven op 30 juli 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Chicklits in de zomervakantie uitgelicht

Yes! Zomervakantie! Lekker lui relaxen bij het zwembad of aan het strand, met een lekker boek natuurlijk! Wij vinden het in deze periode heerlijk om weg te dromen met een romantische of hilarische chicklit. Dan hoef je namelijk niet al teveel na te denken… Ideaal voor de zomervakantie dus! En je kan ze ook meteen via de links (klik op de mintgroene tekst) bestellen bij Paagman zodat je ze nog last minute kan inpakken in je koffer!

Vier de zomervakantie met Jill Mansell

De absolute koningin van de chicklit is wel Jill Mansell. Haar boeken zijn echt perfect voor een luie zomervakantie. De keuze is meteen ook reuze, want Jill heeft al heel wat boeken geschreven. Haar laatste boek is “Ik wil met je mee!”en gaat over Mimi die op slag verliefd wordt op het dorp waar haar vader is gaan wonen. Vooral Cal weet een plekje in haar hart te veroveren… Heerlijk boek voor aan het strand. Ik wil met je mee! is verkrijgbaar als paperback en e-book. Ook leuk is het boek Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand

Genieten en lachen met Sophie Kinsella

Sophie Kinsella kent iedereen waarschijnlijk wel van de Shopaholic serie. Ik heb daar echt enorm om gelachen, ook omdat het op veel punten erg herkenbaar is. Deze boeken zijn echt de moeite waard om in je vakantiekoffer te stoppen. Maar ook de andere boeken van Sophie zijn erg vermakelijk. Zo heb ik erg genoten van Mijn niet zo perfecte leven en Verras me, waarin ook weer alles in het honderd loopt en daarmee heerlijke boeken zijn wanneer jij veilig op je strandbedje ligt in een warm land.

chicklits

Zwijmelen met Jojo Moyes

Misschien moet je even goed nadenken voor je de boeken van Jojo Moyes in je tas stopt, want naast het feit dat dit heerlijke chicklits zijn, komen ze ook vaak met een traan (of flinke huilbui). Vooral haar serie Voor jou, Een leven na jou en Voor mij zijn prachtig en ontroerend.

Maar ook haar andere boeken zijn heerlijk om mee te nemen op vakantie. Pssst, ze zijn nu ook heel voordelig geprijsd, dus ik zou niet langer wachten en ze meteen bestellen!

De prachtige boeken van Dani Atkins

Liefhebbers van het genre van Jojo Moyes worden vast ook heel blij van Dani Atkins. Al haar boeken zijn prachtig en erg realistisch. En ontroerend. Haar laatste boek Zonder mij is werkelijk een aanrader! Houd de zakdoekjes maar bij de hand. Maar toch zitten ook de boeken van Dani vol humor en personages waar je zo bevriend mee zou kunnen zijn. Ook de boeken Duet met jou en Versplinterd zijn prachtig. Met stip onze favoriete chicklit auteur!

chicklits

Romantiek van eigen bodem met Jackie van Laren

Onze eigen Jackie van Laren heeft al heel wat leuke en romantische boeken geschreven die ideaal zijn voor een welverdiende zomervakantie. We hebben al eens één van haar boeken genoemd in onze blog “boeken om verliefd op te worden“, maar er is meer. Veel meer. Als je wilt kan je er je hele koffer mee vullen, want er zijn een aantal series die je het liefst achter elkaar door leest. Zoals de Eilandliefde serie: Duingras, Stormwind, Springvloed, Tegenstroom (en in januari 2010) Hoogtij. Maar ook de serie Q is erg de moeite waard: Zin, Lief en Ziel zijn namelijk ook erg fijne boeken.

Wil jij op de hoogte blijven van onze laatste blogs en win-acties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!