Genieten van een lekkere lunch bij FIJN – Wijn & Foodbar

Geschreven op 5 november 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
FIJN Uitgelicht lunch

OpstapmetLisa was laatst in Alphen aan den Rijn voor het maken van ons nieuwste e-book. We moeten jullie natuurlijk wel de leukste plekjes kunnen laten zien! Het weer zat niet echt mee, maar dat maakt niet uit want Alphen is altijd een gezellige stad. Na al dat gewandel, geshop en gefilm, kregen we trek. Daarom besloten wij een lekkere lunch te nemen bij Fijn – Wijn & Foodbar!

Sfeervol en licht

FIJN – Wijn & Foodbar is een gezellige zaak aan de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn. Laatst vierden zij alweer hun 2-jarig bestaan. De achterkant van de zaak ligt aan de Rijn en is daarom in de zomer een perfecte plek om te vertoeven. Maar ook in de sombere maanden is het heerlijk om hier te zijn. Het is namelijk een heel lichte zaak waar je meteen vrolijk wordt, ook al regent het buiten pijpenstelen. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Een heerlijke plek dus!

Veel meer dan alleen de lunch

Lunch bij FIJN richting RijnWij besloten neer te strijken bij FIJN om te genieten van een lekkere lunch. Maar bij FIJN kan je veel meer dan lunchen alleen. Je kan ook kiezen voor een high tea of een high wine, want FIJN is echt een wijnbar waar je ook lekker kan eten.

Ook voor een lekker kopje koffie ben je hier helemaal aan het juiste adres. Iedere laatste donderdag van de maand is het er helemaal gezellig want dan organiseert FIJN altijd een leuke pubquiz.

Onze lunch

Lunch bij FIJNWij kozen een heerlijke lunch van de kaart. Zo namen wij een FIJNburger van rundvlees met onder andere een rode uiencompote en cheddar en een clubsandwich van gebakken kip met crispy bacon op heerlijk krokant naanbrood.

Overal zat veel smaak aan waardoor het, ondanks dat het wat moeilijk at… haha…!, een heerlijke lunch was. We werden er weer helemaal warm van en dat kwam goed uit want het was best fris buiten. We hebben echt genoten!

Echt een aanwinst in Alphen

FIJN is volgens ons echt een aanwinst in Alphen aan den Rijn. Eigenaren Martijn en Daisy doen ook regelmatig mee aan leuke evenementen zoals de Wijn Spijs wandeling en de Alphense Restaurantweek, dus hou ze goed in de gaten! Daisy heeft laatst een blog gemaakt waarin ze je meeneemt in haar stad, Alphen. Wij zullen je ook op de hoogte houden van deze leuke evenementen. Dus wanneer je een keer in Alphen bent, breng dan zeker een bezoek aan FIJN!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!