Het gezicht achter Hudson Voorschoten

Geschreven op 16 april 2020
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ingeborg
Ingeborg Hendriks
Hudson_Voorschoten

Hudson Voorschoten, is een typisch Amerikaans restaurant dat bekend staat om hun heerlijke hamburgers en gerechten. Wij zijn al enige tijd fan! dit komt niet alleen door het lekkere eten, maar ook vanwege het enthousiasme en de passie waarmee eigenaresse Lianne en haar team hun gasten ontvangen. Daarom stellen we hierbij graag Lianne Buijs, mede-eigenaar van Hudson Voorschoten aan je voor.

Wie is Lianne?

Lianne Buijs is sinds oktober 2017 de mede-eigenaresse van Hudson Voorschoten. Voordat ze aan deze uitdaging begon heeft zij ervaring opgedaan in verschillende functies, welke haar gevormd hebben tot een passioneel restauranteigenaar. Lianne heeft naast haar kantoorbaan altijd al in de horeca gewerkt. Lianne vertelt: “Ik merkte dat de 9 tot 5 mentaliteit niet bij mij paste en aangezien ik altijd al part-time in de horeca had gewerkt, was het voor mij een makkelijke stap om fulltime te gaan werken bij Hudson op de Aert van der Goesstraat.”

Lianne van Hudson

Van medewerker naar eigenaar

Dat Lianne bij Hudson ging werken was eigenlijk toeval, maar al snel merkte zij dat dit concept helemaal in haar straatje paste. Het beviel zo goed, dat zij op zoek ging naar meer uitdaging. De wens voor een eigen zaak groeide zo sterk, dat zij met het Hudson Management om de tafel is gaan zitten. En voordat ze het wist werd deze droom werkelijkheid in Voorschoten. Samen met haar compagnon Mart is zij sinds eind 2017 het gezicht van Hudson Voorschoten. “Met Mart klikte het direct goed, wij hebben dezelfde doelen”, vertel Lianne. “Ik wilde de balans met privé wel goed houden, zo wil ik ook vrij kunnen zijn. Door dit samen te runnen en elkaar te vertrouwen, is dit nu heel goed mogelijk.

Team Hudson Voorschoten

Het succes van Hudson Voorschoten ligt niet alleen in de handen van Lianne en Mart. Zij doen dit met een enthousiast team. Het vaste team bestaat in de bediening uit Rianne, Manon, Aaliyah, zij zijn ons vaste gezicht aan de voorkant en vaste gezichten voor de gasten. De keuken wordt voornamelijk gerund door Marcel, Mike en Kelly. Degene die voor de heerlijke gerechten zorgen.  Samen dragen zij dezelfde passie en gedrevenheid van Lianne. Dit sterke team bedient elke dag met enthousiasme de gasten.

Hudson at Home

Door de maatregelen in strijd tegen Corona COVID-19 heeft ook Hudson Voorschoten aanpassingen moeten maken, maar dat deden zij met liefde. Het Hudson team bezorgt 3 dagen per week met ‘Hudson at Home‘ de heerlijke hamburgers en typisch Amerikaanse gerechten bij de klanten aan huis. Maar afhalen is ook mogelijk, op vrijdag en zaterdag zijn zij van 10 tot 17 uur open voor koffie en take away! Op deze manier kan de zaak doordraaien en kunnen de klanten alsnog genieten van de heerlijke producten.

Lianne heeft er bewust voor gekozen om maar 3 dagen in de week te laten bestellen: “We wilden een combinatie maken van zoveel mogelijk besparen, maar toch voldoende inkomsten creëren om de vaste lasten te kunnen blijven betalen. Daarnaast zie ik mezelf echt niet thuiszitten in deze periode. Ik blijf het liefste bezig met hetgeen ik het liefst doe, namelijk werken in de horeca.

Toekomstplannen

Lianne en Mart hadden mooie plannen voor de toekomst voor Hudson Voorschoten, maar door de huidige maatregelen staan deze nu even in de ijskast. “Het is roeien met de riemen die we hebben. Omdat het buiten onze macht ligt, staan we er positief in.  We kunnen er goed mee omgaan. Van de dagen dat we aan het werk zijn, maken we leuke dagen. We pakken weer wat klusjes op die door drukte bleven liggen, zelfs thuis heb ik meer tijd voor andere klusjes.”

Lianne ziet ondanks de tegenslag in haar ondernemerschap echt wel het positieve erin: “Het is prachtig om te zien dat iedereen voor elkaar klaarstaat en dat het ondernemen gewoon doorgaat”. Lianne wenst alle lezeressen van OpstapmetLisa vooral goede gezondheid toe “Samen komen we hier wel doorheen, #samensterk”.

TakeMeHome menu

De populairste burgers van Hudson Voorschoten staan op het ‘TakeMeHome’ menu en zijn nu met 20% korting te bestellen. Laat bijvoorbeeld The Famous Hudson Burger of The Mexican nu thuis bezorgen. Geef je bestelling door, bel 071-200 4000 op vrijdag t/m zondag tussen 17 en 21 uur. Betalen gaat natuurlijk helemaal contactloos.