Het gezicht achter PMU Salon

Geschreven op 14 april 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Janneke aan het werk PMU Salon

Janneke Nijman is de trotse eigenaresse van PMU Salon, dé salon voor permanente make-up in Den Haag wat ons betreft. Maar hoe is zij ooit begonnen? En wat kan zij allemaal voor jou betekenen? Je leest het in deze blog!

Hoe het ooit begon

Sinds mijn 18e jaar ben ik al werkzaam in de beautybranche. In 2005 begon ik een ambulant kappersbedrijf en een paar jaar later kwam daar een nagelstudio bij. Ik ben geïnteresseerd geraakt in permanente make-up nadat ik zelf een eyeliner had laten zetten. Na een cursus bij Ecuri wilde ik me verder ontwikkelen in het vak en besloot de eenjarige opleiding allround permanente make-up specialist bij Hulscher Cosmetics te volgen. Inmiddels ben ik al 7 jaar gediplomeerd en gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische pigmentatie. Door regelmatig masterclasses en trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste toepassingen en technieken en blijf ik mijn niveau naar een hoger level tillen.

Janneke’s passie

Ik vind het heel leuk om voor elke klant een wenkbrauw ‘op maat’ te maken en een natuurlijke look te creëren. Mensen blij maken en een stukje zelfvertrouwen geven. Het werken in mijn salon geeft mij elke dag een voldaan gevoel maar toch blijft het kriebelen om nog een stapje verder te gaan. Huidverbetering is iets wat mij altijd geïntrigeerd heeft. Willen we niet allemaal jong blijven en als we dan toch ouder moeten worden dit op een ‘mooie’ manier doen? Ook het stukje medische pigmentatie, zoals het pigmenteren van een tepelhof na een borstreconstructie, is een onderdeel waar ik mij  meer in wil verdiepen.

PMU Salon en de coronacrisis

Met pijn in mijn hart heb ik de salon moeten sluiten tot nader order van de overheid. En in plaats van bij de pakken neer te zitten, dacht ik: laat ik deze tijd gebruiken om mezelf verder te ontwikkelen. Ik ben nu bezig met een opleiding schoonheidsspecialiste om nog meer basiskennis te verkrijgen en om hierna nog meer opleidingen te kunnen volgen waarmee ik ook behandelingen als microneedling en plasma lift kan aanbieden. Deze behandelingen bieden de oplossing voor hangende oogleden, kraaienpootjes en rimpels.

Janneke’s ambities

Mijn ambitie ligt niet in het groot worden maar in het persoonlijke contact. Het stukje aandacht en het blij maken van mijn klanten. Laten we hopen dat dit verschrikkelijke virus snel verdwenen is en wij met zijn allen het normale leven weer op kunnen pakken. En wil jij dan samen met mij op zoek naar jouw ideale look en elke dag het gemak van permanente make-up ervaren? Dan zie ik je graag bij mij in de salon. Natuurlijk ben je ook welkom voor een geheel vrijblijvend en gratis intake gesprek waarin we alle opties voor jou kunnen bespreken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die PMU Salon te bieden heeft? Neem dan contact op met Janneke! Dat kan via email info@pmusalon.nl, telefonisch op 06-21593949 en meer informatie kan je vinden op de website: pmusalon.nl.