Kerstdiner thuis 2020

Geschreven op 15 december 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Kerstdiner thuis

Ieder jaar schrijven wij zo tegen de feestdagen een blog met tips waar je de leukste restaurants kan vinden voor de kerstdagen. Helaas krijgen we te maken met een stevige lockdown waardoor alles tot zeker 19 januari op slot blijft. De restaurants blijven dus ook dicht, maar zijn wel bereikbaar voor afhalen en bezorging.

Les Copains – Delft

Visrestaurant Les Copains in Delft zorgt ervoor dat jij tijdens de kerstdagen niets te kort komt. Op hun website vind je een uitgebreide menukaart waarvan je jullie kerstdiner helemaal kan samenstellen. Wat denk je bijvoorbeeld van tonijntartaar, gerookte zalm of eendelever vooraf? Om dan als hoofdgerecht te kiezen uit een heerlijke kreeft, gegrild tarbot of tournedos. En dan af te sluiten met een geweldige bombe van pure chocolade, noten en amarene roomijs. Uiteraard ondersteunt met een van hun fantastische wijnen. Dit en de overige gerechten vind je op: www.lescopains.nl/kerstmenu.

les copains kerstdiner thuis

Destino – Rotterdam

Het Spaanse Tapasrestaurant Destino verzorgt op dit moment ieder weekend met Destino-Thuis de heerlijkste tapasgerechten voor thuis. Tijdens de kerstdagen kan je genieten van een heus 7-gangen menu. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan de menukaart. Zodra deze klaar is vind je hem op destino-thuis.nl. En wanneer de horeca weer open mag, kan je er zelf voor kiezen of je dit heerlijke 7-gangen menu afhaalt voor thuis, of dat je een tafel in het restaurant reserveert en je lekker laat bedienen.

’t Binnenhof Paasloo – Paasloo (nabij Steenwijk)

’t Binnenhof Paasloo verzorgt niet alleen een heerlijk kerstdiner aan voor huis, maar ook een lekker kerstontbijt en een uitgebreide kerstlunch. Wat je precies krijgt, lees je op binnenhofpaasloo.nl/kerst-at-home. En wanneer de horeca toch haar deuren weer mag openen, zijn ze er bij  ’t Binnenhof Paasloo helemaal klaar om in het restaurant te verwelkomen.

Kerst thuis met Binnenhof Paasloo

Restaurant Clemens – Oss

Restaurant Clemens uit Oss bezorgd op 1e kerstdag jouw complete kerstdiner bij je thuis. Je kan kiezen voor een 3- of 4 gangenmenu en zet met behulp van de korte handleiding zo een heerlijk diner op tafel. En dat is niet alles: ze leveren zelfs lopers en linnenservetten mee om de kersttafel helemaal in stijl te maken. www.restaurantclemens.nl/kerst-oss

Restaurant Hemmingway – Bergen op Zoom

Restaurant Hemmingway geeft jou tijdens de kerstdagen in samenwerking met Hotel de Draak de keuze waar jij kerst wilt vieren. Je kan een compleet kerstdiner voor thuis bestellen van kerstavond tot aan 2de kerstdag. Deze bestaat uit een thuis pakket waarbij je door het eenvoudig volgen van de instructie een prachtig kerstdiner op tafel tovert, van amuses, verschillende gangen tot aan de friandises toe. Maar het is ook mogelijk om bij Hotel de Draak te komen genieten van hun Kerst Hotel arrangement. Deze bestaat uit een overnachting, kerstdiner en luxe kerst ontbijt. Kijk voor meer informatie op: www.hoteldedraak.nl/website/actie/kerst-2020/

Kerstdiner thuis

Restaurant Fidèle  – Drachten

Restaurant Fidèle in Drachten hoopt natuurlijk dat zij haar gasten tijdens de kerstdagen gewoon in haar eigen restaurant mag ontvangen, maar ook voor thuis hebben ze een mooi kerstmenu samengesteld. Je kan kiezen tussen een 3- of 4-gangenmenu dat bestaat uit huisgemaakt zalm, paprikasoek, wildstoof en een chocoladetaartje. En je kan het menu uitbreiden met een mooie fles cava of wijn. Je kan bestellen via: restaurant-fidele.nl/thuismenu

Wil je meer tips hoe je de kerstdagen gezellig kan maken dit jaar? Bekijk dan al onze kerstblogs met de leukste tips voor versiering, eten, koken, film, spelletjes en gezelligheid.