Kom op 18 mei naar de Urban Hippie Markt in Zoetermeer

Geschreven op 7 mei 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door gast blogger
gastblogster OpstapmetLisa
Urban Hippie Markt

Na het grote succes van vorig jaar vindt op zaterdag 18 mei de derde editie van de Urban Hippie Markt in Zoetermeer plaats. Een markt kan je het eigenlijk niet noemen. Het is meer een klein festival. Er is namelijk genoeg te doen en als het weer een beetje meezit krijg je helemaal het festival gevoel. De Urban Hippie Markt is leuk voor jong en oud. Heb je op 18 mei nog geen plannen? Ga dan met je gezin of vrienden naar de Urban Hippie Markt.

Handgemaakte en unieke producten

Tijdens de Urban Hippie Markt zijn er 35 non-food kwamen waar je van alles kan kopen. Vooral handgemaakte en unieke producten van eigen bodem. Denk aan de mooie Shawls van Lucky Shh tot baby- en kinderkleding van Bizzy Design. En van houten speelgoed tot kinderboeken. Maar ook armbandjes met geboortestenen, Ibizastijl woonaccessoires, kunst, goede doelen en nog veel meer.

Mooie spullen op de Urban Hippie Markt

Verschillende workshops

Er is nog veel meer te beleven! Er zijn verschillende gratis workshops en een aantal workshops waar je tegen betaling aan deel kunt nemen. Zo is er een workshop ouder-kind yoga en een workshop buikdansen. Kinderen kunnen geschminkt worden en je kan een naamgedicht laten maken. Maar je kan ook zelf aan de slag bij de creatieve workshops zoals handletteren. Dat laatste is handig voor fans van de steeds populairder wordende bulletjournals.

Bijzondere spullen bij de Urban Hippie Markt

Livemuziek en kampvuur

Tijdens deze gezellige middag kan je genieten van livemuziek en kan je broodjes bakken op een kampvuur. Er is een groot picknickveld waar je even rustig bij kan komen met een hapje en een drankje. Er zijn namelijk ook kramen waar je iets lekkers te eten kan halen en uiteraard moet er goed gedronken worden.

Prachtige locatie in de natuur

De Urban Hippie Markt vindt plaats in Buurttuin Zoete Aarde in de wijk de Leyens in Zoetermeer. Een mooiere locatie kan ik bijna niet bedenken. Midden in de natuur tussen de bomen, bloemen en planten genieten van een middagje met je gezin. Wat wil een mens nog meer?! En op zo’n mooie locatie kan je ook heel veel mooie foto’s maken. Tijdens de Urban Hippie Markt staat er een Volkswagen busje waar je ook hele leuke foto’s kan maken. Leuk voor je social media kanalen!

Feest voor jong en oud

Urban Hippie Markt in Zoetermeer

De Urban Hippie Markt vindt plaats op zaterdag 18 mei van 12:00 tot 16:00 uur in Buurttuin Zoete Aarde aan Broekwegzijde 195 in Zoetermeer. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina van Urban Hippie Markt. Kan je er deze editie niet bij zijn? In september komt er nog een Urban Hippie Markt!

Zie ik je op 18 mei? Liefs, TanteTruusKanAlles

Foto’s: Foto MaNo