Lekker, gezellig en ongedwongen eten bij Hudson Voorschoten

Geschreven op 21 mei 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Wij bij OpstapmetLisa houden van lekker eten. En we houden van ontdekken. Daarom grijpen wij iedere gelegenheid om een nieuw restaurant te ontdekken maar al te graag aan. En natuurlijk doen wij verslag van onze ervaringen om jou te helpen aan inspiratie te komen om ook weer eens een nieuw restaurantje uit te proberen. Dit keer doen wij verslag over ons bezoek aan Hudson Voorschoten.

Toeren met een bijzonder vervoersmiddel

Onlangs hadden wij een weekend lang een hele coole gouden Mercedes tot onze beschikking en startte wij op vrijdagmiddag met een tour door de regio. Nadat een paar uurtjes de blits maken op de Nederlandse snelweg, begonnen onze maagjes een beetje te rommelen en besloten we dat het tijd was om een hapje te gaan eten en het weekend in te luiden.

Restaurant Hudson Voorschoten

We besloten hiervoor naar Voorschoten te gaan en aan te schuiven bij Hudson. Dit gezellige restaurant met American style vind je op de Schoolstraat en is echt niet te missen. Het restaurant is namelijk gevestigd in een vrijstaand pand op een soort pleintje voor de winkelstraat.

Toen wij aankwamen scheen het zonnetje nog lekker en zaten er nog volop mensen te genieten van hun vrijmiborrel op het gezellige terras. Wij liepen door naar binnen en werden hartelijk ontvangen door eigenaresse Lianne. We hadden niet gereserveerd maar waren gelukkig net op tijd binnen en konden nog aan een tafeltje voor twee plaatsnemen.

Hudson Voorschoten

Voor iedereen staat er wel wat lekkers op de kaart

Om het weekend in te luiden besloten wij een lekker wijntje te nemen om daarna de menukaart grondig te bestuderen. Er valt echt van alles te kiezen. Hudson Voorschoten is gebaseerd op een Amerikaans concept dus val je in zeker met je neus in de boter als je van vlees en burgers houdt. Zoals de Hudson classics Chilli con carne, All American Spareribs, Smashing Salmon of van alles bij elkaar met de Hudson’s Mix-up.

Wij wilden ook graag van alles wat proberen dus kozen wij een aantal smakelijk klinkende gerechtjes van de sharing dishes. En dat was wat mij betreft een goede keuze. Terwijl de zaak gezellig volliep snoepten wij tussendoor van onze Nacho’s, Carpaccio en Tokyo Chicken. Aangezien onze kinderen stonden te popelen om ons bijzondere vervoersmiddel nog te zien voor het slapen gaan, besloten we het hier bij te laten en richting huis te gaan. Maar niet zonder Lianne nog even gedag te zeggen en de afspraak dat we binnenkort ook de lunch bij haar komen uitproberen.

Gezellig, sfeervol en gastvrij

Hudson Voorschoten is wat mij betreft een echte aanrader als je houdt van lekker, toegankelijk en gezellig eten. Om lekker de tijd te nemen en te eten, maar ook voor een snel hapje of een gezellige borrelavond met vrienden of collega’s.

Lianne, wij komen snel weer terug!